News Flash:

DEZASTRU! Mai multe strazi au fost inundate dupa ultimele ploi

22 August 2015
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj inundat
Ploile torențiale s-au instalat la Timișoara! Precipitațiile masive de joi seara au provocat inundații și trafic îngreunat în întregul oraș. Pasajele Jiul și Popa Șapcă au fost din nou inundate, șoferii s-au blocat cu mașinile în apă, iar circulația pe principalele artere a fost dată peste cap.
După mai mult săptămani caniculare, la Timișoara a început să plouă, iar precipitațiile masive nu au întarziat să creeze probleme în oraș joi seara. După ore întregi de ploaie, pasajele Jiul și Popa Șapcă au fost complet inundate, iar circulația pe principalele artere a fost dată peste cap. Blocaje au fost și la viaductul de pe strada Gheorghe Lazăr, dar la pasajul Michelangelo nu au fost raportate incidente în urma ploii. Noul pasaj subteran nu a fost inundat.
Mai multe semafoare din principalele intersecții nu au mai funcționat și s-au format ambuteiaje pe mai multe străzi, în special în zona centrală a orașului, mai ales că mulți șoferi au încercat să evite cele două pasaje afectate. Numeroase locuințe și subsoluri au fost de asemenea inundate.
Străzile s-au umplut de apă, iar sistemul de canalizare al orașului nu a făcut față debitului mare de precipitații. Pompierii au intervenit pentru a-i ajuta pe șoferii blocați cu mașinile în apă la pasaje. La pasajul Jiul era colecție de numere de înmatriculare, pe margine, după ploaie.
Joi după-amiază, meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi torențiale și fenomene meteo periculoase. S-au semnalat cantităţi de precipitaţii, care au depăşit izolat 25 l/mp, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vantului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006368 (s)