News Flash:

Detinutul evadat de la Penitenciarul Oradea a fost prins. Nu a opus rezistenta

15 Aprilie 2018
816 Vizualizari | 0 Comentarii
penitenciar

Detinutul Felegyhazi Sandor, in varsta de 32 de ani, care a parasit, vineri, un punct de lucru exterior de pe raza municipiului Oradea, a fost prins sambata de politistii de la ordine publica - Politia Municipiului Oradea din cadrul IPJ Bihor, si nu a opus rezistenta.
Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Oradea transmis, sambata, parasirea fara autorizare a punctului de lucru, aflat in exteriorul locului de detinere, este asimilata infractiunii de evadare, iar barbatul risca inchisoare de la sase luni la trei ani.

„Detinutul Felegyhazi Sandor, in varsta de 32 de ani, condamnat definitiv la 2 ani inchisoare pentru furt calificat, cu antecedente penale, care a parasit, vineri, un punct de lucru exterior de pe raza localitatii Oradea, a fost capturat, sambata, in jurul orei 18,30, in Oradea, de politistii de la ordine publica - Politia Municipiului Oradea din cadrul IPJ Bihor. In momentul capturarii, detinutul nu a opus rezistenta. Parasirea fara autorizare a punctului de lucru, aflat in exteriorul locului de detinere, este asimilata infractiunii de evadare si se pedepseste, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu inchisoare de la sase luni la trei ani”, se arata in documentul citat.

Conducerea Penitenciarului Oradea a dispus demararea unei anchete administrative care sa analizeze circumstantele care au condus la producerea evenimentului.
Detinutul a parasit punctul de lucru, vineri, in jurul orei 13, unde desfasura activitati lucrative de igienizare spatii verzi in exteriorul locului de detinere.


oradea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005882 (s)