News Flash:

Detaliul care ii da de gol pe infideli

9 Octombrie 2015
1957 Vizualizari | 0 Comentarii
infideli
Persoanele care vorbesc la telefon cu persoana iubita au tendinta de a-si schimba tonul vocii, se arata intr-o cercetare recenta. Acest lucru ii poate da insa de gol pe cei care isi insala partenerul.

Dupa ce un studiu recent scotian aratase ca femeile sunt atrase de vocile grave, o alta noua cercetare realizata de specialistii americani de la Universitatea Albright din Pennsylvania sugereaza ca atat femeile, cat si barbatii au tendinta de a-si schimba vocea atunci cand vorbesc la telefon cu o persoana care ii intereseaza din punct de vedere amoros.

Conform studiului citat de Top Sante, atunci cand vorbesc la telefon cu partenerul, femeile folosesc tonuri mai joase, in timp ce barbatii au o tonalitate ridicata.

S-a observat insa si ca femeile si barbatii au tendinta de a reproduce vocea pe care o asculta. Psihologul care a coordonat acest studiu este de parere ca variatiile de ton pot fi folosite pentru identificarea infidelitatii.

Cercetarea a fost efectuata pe 24 de voluntari aflati in luna de miere. Specialistii le-au cerut sa isi sune partenerul, dupa care un prieten de acelasi sex si sa isi inceapa conversatia prin mesaje precum "Ce faci?".

Inregistrarea a fost analizata de 80 de evaluatori, care au apreciat gradul de senzualitate, de blandete si interesul romantic. Ascultand doar finalul conversatiei sau chiar doar doua secunde din ceea ce spuneau la telefon, evaluatorii au identificat corect daca persoana care a initiat convorbirea se adresa unui iubit sau unui amic. (sursa: ziare.com)

 


telefon persoana iubita partenerul vocile grave cercetare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007090 (s)