News Flash:

Detaliul care a facut ca aceasta poza aparent banala sa devina virala

28 Iulie 2016
1383 Vizualizari | 0 Comentarii
bratara picior
O imagine aparent banala, cu o femeie in costum de baie care cumpara ceva de la un magazin de pe plaja din SUA, face inconjurul internetului. Exista, insa, un detaliu care a atras atentia asupra pozei. Tanara poarta pe picorul drept un dispozitiv de monitorizare. Sunt obligate sa poarte, de obicei timp de sase luni, astfel de aparate persoanele eliberate conditionat pentru consum de droguri sau alcool sau care au primit o pedeapsa cu suspendare. 
 
De exemplu, in SUA cineva care a fost prins conducand in stare de ebrietate poate fi obligat ca timp de sase luni sa poarte un astfel de dispozitiv. 
Multi dintre internauti cred ca tanara nu ar fi trebuit sa mearga la plaja cu aparatul pe picior, dar sunt si persoane care i-au sarit in aparare. „Ce trebuia sa faca, sa stea sase luni inchisa in casa?”, scrie un utilizator pe site-ul de partajare foto Imgur, pe care a fost publicata imaginea. 
 
Aceste bratari pentru picior colecteaza date o data pe ora (din mostre din transpiratie) si le transmit, atunci cand se afla in apropierea unui modem, catre un server pentru a fi analizate. 

Galerie Foto

brata_picior2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008134 (s)