News Flash:

DETALII SOCANTE despre crima care a ingrozit Timisoara

7 Noiembrie 2015
10566 Vizualizari | 0 Comentarii
crima timis
Marti, in jurul pranzului, o rafuiala intre doi tineri s-a sfarsit tragic. Unul, de 17 ani, elev la Liceul Energetic, si celalalt de 22 de ani s-au certat si mai apoi s-au luat la bataie in strada, la intersectia Telegrafului cu Renasterii, locul aflandu-se nu departe de scoala. La un moment dat, baiatul de 17 ani a scos un cutit si i l-a infipt celui de 22 de ani intre coaste. Medicii de pe SMURD l-au gasit plin de sange, in stop cardio-respirator. Doctorii l-au resuscitat si mai apoi l-au transportat de urgenta la Spitalul Municipal, unde insa, in ciuda eforturilor medicilor, tanarul n-a mai rezistat.
Amanunte noi insa ies la iveala in acest caz.
Totul a inceput cu cateva ore inainte de agresiunea petrecuta in  plina strada. In timp ce se afla la scoala, pustiul de 17 ani s-a ciocnit pe un coridor cu un elev mai mare. Acesta s-a aratat deranjat de incident si l-a amenintat pe celalat ca dupa ore vor ‘rezolva’ problema, scrie opiniatimisoarei.ro.
Se pare ca baiatul suparat si-a chemat in ajutor 4 prieteni mai mari din Sanandrei. Dupa ce au iesit de la cursuri, acestia se pare l-au asteptat pe elevul de 17 ani ca sa-i ceara socoteala. In timpul scandalului insa, baiatul a scos un cutit si l-a injunghiat pe tanarul de 22 de ani.
Politistii urmeaza sa stea de vorba cu toti cei implicati in altercatie pentru a stabili cu precizie circumstantele in care s-au petrecut faptele.

liceul energetic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006621 (s)