News Flash:

Despre foliile autocolante pentru aplicatii speciale

26 Noiembrie 2014
1637 Vizualizari | 0 Comentarii
Azi, cand vorbim de folii autocolante sau autoadezive, nu mai putem sa ne rezumam doar la modelele folosite pentru colantarea masinilor sau realizarea unor abtibilduri. Acest segment al industriei publicitare a atins un alt nivel, influentand numeroase segmente de activitate, dupa cum vom vedea in randurile de mai jos ale acestui material. Mai multe informatii legate de aceasta diversitate, de principalii producatori de folie autocolanta in Romania, gasesti aici.
Sa prezentam pe scurt asadar doar cateva variante de astfel de folii:
Folie autocolanta fluorescenta - ca si aplicatii, aceasta e folosita  pentru proiecte grafice (de termen scurt) ce necesita un impact vizual ridicat, precum publicitatea pe autoturisme sau autoutilitare, colantarea unor vitrine sau geamuri, etichete, abtibilduri, s.a. Acest tip de folie,  din gama Oracal - modelul 7510 Fluorescent Premium Cast  se poate gasi in nuantele:  galben, orange, rosu, rosu-portocaliu, roz, verde - desigur, varianta fluorescent. 
Folie autocolanta cu aspect inghetat - cu o durata de viata mai indelungata, de 7 ani, aceasta folie e potrivita atat pentru spatii interioare cat si exterioare, in design; ea obtine efecte decorative stralucitoare pe sticla, dar si pe geamuri, vitrine sau usi de intrare. Se gaseste in culori ca: roz deschis, albastru deschis, gri-argintiu, auriu,  verde-menta.
Folie autocolanta ce imita geamul sablat - garantata pentru o viata de cel putin 7 ani de zile, aceasta folie  cu aplicare uscata e recomandata pentru geamuri de birouri, vitrine de magazine, spatii comerciale, despartitoare, cafenele etc. Varianta DFL 300, de la Aslan, permite o eliberare superioara a aerului, prin canalele sale de la nivelul adezivului.  
Folie autocolanta de obturare a vederii  - protejeaza spatiile vizate de priviri nedorite.  Usi, ferestre si alte suprafete cu sticla pot sa fie transformate in frumoase decoratiuni, cu aceasta folie. Potrivita atat pentru spatiile de mai sus, cat si pentru restaurante, spitale, hoteluri, banci, supermarketuri, aeroporturi etc.  In spatii exterioare va rezista cel putin 5 ani de zile - gratie progreselor tehnologice implementate in seria Aslan SF 250, 260 si 265.
Folie autocolanta luminiscenta - recomandata pentru siguranta utilizatorilor din interiorul cladirilor, pentru iesiri de siguranta, pentru vase marine si avioane. Disponibila intr-o singura nuanta, suprafata acestei folii va straluci in intuneric.
Pentru a afla mai multe detalii referitoare la preturi, dimensiuni, utilizare, cat si recomandari venite din partea profesionistilor, acceseaza categoria de folii autocolante, la Pin.ro.

gasesti aici pin ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009122 (s)