News Flash:

Despre case de pariuri și ponturi afli de pe Biletu-zilei.com

11 Octombrie 2016
3197 Vizualizari | 0 Comentarii
pariuri

Înainte de a începe să pariezi online, este foarte bine dacă te-ai interesa cu privire la casele de pariuri. Îți recomand să urmezi cele câteva sfaturi pe care ți le voi dai în continuare, înainte de a vira bani în contul caselor de pariuri online.

Fiabilitate/Credibilitate

Este o casă de pariuri cunoscută? Este un nume cunoscut, cu un palmares recunoscut? Cu alte cuvinte: Sunt banii tăi în siguranță? Caută informații în dreapta și în stânga, întreabă alți pariori. Dacă casa de pariuri online nu este fiabilă și nu plătește la timp, atunci va trebui să te orientezi spre alte case de pariuri. Ascultă cu atenție ce spun ceilalți despre casele de pariuri online.

Metode de plată

O casă de pariuri ar trebui să aibă mai multe metode de plată, nu doar prin cec bancar, ci și prin card bancar. Se pare că este mult mai ușor  ca un parior să se plătească prin card bancar pentru toate tranzacțiile pe care le face.

Reguli

Trebuie neaparat să cunoști regulile fiecărui meci (sport) pe care dorești să pariezi. Citește regulile, trimite mesaj caselor de pariuri și întreabă casa dacă ești nesigur de ceva. Evită casele de pariuri care nu acceptă pariuri simple. În prezent însă, majoritatea caselor de pariuri oferă pariuri simple pentru fiecare joc și pentru fiecare sport.

Prețuri

Ce fel de cote îți oferă casa de pariuri online? Cum sunt cotele în comparație cu ce oferă celelalte pentru același eveniment? Își schimbă casele de pariuri online cotele destul de mult, și prezintă prețurile pentru evenimente timpurii din săptămână? Chiar dacă casele își modifică cotele, ar trebui să accepți cotele oferite în momentul în care ai plasat pariul. Dacă casa modifică cotele evenimentului pe care tu ai pariat, iar cotele tale se schimbă ca rezultat al acestei schimbări, pariază în altă parte. Comportamentul celor de la casa de pariuri este de neacceptat și nu se merită să pariezi aici.

În mod normal, acest lucru nu este o problemă, dar se mai întâmplă din când în când.

Câștiguri maxime

Verifică dacă casa unde vrei să pariezi are câștiguri foarte puține. Pentru pariorul mediu, acest lucru nu este important, dar pentru cel care pariază mult, acet lucru poate fi important.

Depozite minime

E bine să depui banii câștigați cu greu toți odată, dar ar fi bine să te uiți la regulile caselor de pariuri cu privire la depozitele minime. Unele case cer depozite mari. Stai departe de asfel de case.

Evenimente oferite

Cel mai rău lucru pe care îl poate face o casă de pariuri, este să nu ofere prețuri mici. De fapt, cel mai rău lucru este să nu-ți dea oportunitatea de a paria pe un anumit eveniment. Unele case oferă cote doar pentru ligile de top și nu se deranjează pentru celelalte divizii. Este foarte bine dacă o casă oferă cât mai multe evenimente, nu doar fotbal. O casă de pariuri știe, bineînțeles, că, cu cât oferă mai multe evenimente, pariorii vor paria pe mai multe evenimente decât și-au propus. Acest lucru va crește șansele de profit ale caselor. În general, este bine să pariezi la case care oferă mai evenimente. Nu accepta case de pariuri care nu îți oferă șansa de a paria și pe divizii inferioare, sau care exclude marile favorite de pe lista lor de evenimente.

De asemenea, este foarte important să urmărești topul caselor de pariuri online și bonusurile caselor de pariuri online. Există bonusuri la pariuri online foarte interesante. Este bine să profiți de aceste bonusuri, deoarece acestea îți dau șansa de a paria fără niciun risc.

Și pentru a fi cât mai sigur pe tine, este indicat să urmărești zi de zi, ponturile de pe Biletu-zilei.com. Aici vei găsi oricând ponturi ce te vor ajuta să fii mai aproape de succes.


reguli depozite minime evenimente oferite
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006147 (s)