News Flash:

Desi poate parea extrem de ciudat la prima vedere, trucul de mai jos, care are ca si componenta principala usturoiul, are efecte benefice neasteptate

22 Ianuarie 2018
1001 Vizualizari | 0 Comentarii
talpi

Desi poate parea extrem de ciudat la prima vedere, trucul de mai jos, care are ca si componenta principala usturoiul, are efecte benefice neasteptate.

Iata care sunt cateva dintre ele:

trateaza hipertensiunea arteriala

stimuleaza circulatia periferica

stimuleaza digestia

elimina stresul

sporeste imunitatea

curata organismul de toxine

Iata ce trebuie sa faci: Curata 5 catei de usturoi, piseaza-i cat mai marunt posibil dupa care amesteca-i cu ulei de masline. Aplica pasta rezultata pe talpile picioarelor seara, inainte de culcare, avand grija sa le si acoperi cu o punga, pentru a nu murdari asternuturile. Se repeta zilnic, in fiecare seara, timp de o saptamana. Dupa aceasta perioada vei observa cu siguranta rezultatele.

De ce e bine sa mancam usturoi

Usturoiul are cele mai multe beneficii atunci cand este consumat crud, pe stomacul gol. Acest obicei matinal ajuta la prevenirea si tratarea bolilor. Cercetatorii au aratat ca acest lucru creste proprietatile antibiotice usturoiului. Usturoiul crud este ideal in tratarea infectiilor fungice, a racelilor, gripei, etc.

Prin strivirea cateilor de usturoi se formeaza alicina, substanta cunoscuta pentru efectul sau puternic bacteriostatic care lupta impotriva infectiilor. Pe langa alicina, usturoiul mai contine alte peste 400 de nutrienti, intre care vitamine, minerale, fitosteroli, antioxidanti.

Usturoiul isi pastreaza pro prietatile cat timp este proaspat, astfel ca trebuie depozitat intr-un loc uscat, la o temperatura in jur de 18°C pentru a nu incolti.
Exista insa si anumite persoane care nu pot profita de beneficiile acestuia: bolnavii de gastrita, ulcer (din cauza hiperaciditatii sale) sau cei care sunt alergici.

Studiile efectuate de-a lungul timpului nu au relevat efecte adverse majore, cel mult disconfort gastric, greata, ameteli usoare, dureri de cap, transpiratie intens mirositoare. Pentru a scapa de mirosul neplacut, dupa consumul unui preparat ce contine usturoi, mestecati cateva frunze de patrunjel sau menta proaspata.


stimuleaza digestia elimina stresul sporeste imunitatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006872 (s)