News Flash:

Descoperire socanta la Spitalul Victor Babes din Timisoara

24 Mai 2015
1557 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Victor Babes din Timisoara
Incident socant in noaptea de vineri spre sambata, la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara. Un barbat de 39 de ani, internat la Sectia de Pneumologie a incercat sa se sinucida, taindu-si gatul cu un cutit.
Din primele informatii, barbatul de 39 de ani era internat la Spitalul Victor Babes cu o afectiune pulmonara. A profitat de un moment in care a ramas singur in salon si, pe fondul unei depresii mai vechi, si-a taiat gatul cu un cutit.
“Am avut un pacient care a avut o tentativa de suicid. Un pacient de 39 de ani,in depresie, internat la noi la Sectia de Pneumologie, cu o afectiune pulmonara, si era in Terapie Intensiva. Din ce ne-a spus, de un an – doi ani era depresiv. Spunea ca nu mai vrea sa mai traiasca, ca si bunicul lui s-a sinucis, ca si tatal lui a murit electrocutat. Colegii nostri l-au trimis la psihiatrie, i s-a facut un consult, i s-a pus diagnosticul de depresie, i s-a recomandat un tratament, dar probabil ca totul s-a decompensat”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Victor Babes, Virgil Musta.
Barbatul a fost descoperit de angajatii sectiei cu o hemoragie severa in zona gatului si a fost trimis de urgenta la Spitalul Municipal din Timisoara, unde a intrat direct in operatie.
„A sangerat foarte puternic. Am inteles ca este la Terapie Intensiva. A ajuns acolo in stare de soc”, a mai spus Musta.
UPDATE. Starea barbatului este stabila. Reprezentantii Spitalului Municipal din Timisoara au declarat ca acesta a fost operat de urgenta in noaptea de vineri spre sambata, chirurgii reusind sa ii opreasca hemoragia puternica. In acest moment el este sub supraveghere, iar viata lui nu este in pericol.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006207 (s)