News Flash:

DESCOPERIRE SOCANTA facuta de politisti in casa unui timisorean

8 Decembrie 2015
1304 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie
Dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor pentru un barbat de 45 de ani din Carpinis. Acesta este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins ca detinea ilegal 100 de cartuse si o arma neletala.
Politistii timiseni de la Arme si Munitii au decins in locuinta barbatul de 45 de ani, la Carpinis. Acesta fusese posesor legal de armament pana in 2012, atunci cand acest drept i-a fost suspendat. Desi nu mai avea permis, timiseanul nu a scapat de munitie, dar nici de un pistol neletal, scrie tion.ro.
„In urma perchezitiilor, politistii au depistat o arma neletala cu gaze si mai multe cartuse tip alice si cu gaze. Din verificari, a reiesit ca barbatului i-a fost anulat dreptul de detinere si folosinta a armelor letale si neletale in anul 2012. Politistii au procedat la ridicarea armei si a 100 de cartuse in vederea continuarii cercetarilor. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si detinere fara drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizarii. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a celui in cauza”, povestesc oamenii legii.

dosar penal carpinis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004807 (s)