News Flash:

Descoperire socanta facuta de calatorii unui autocar ce mergeau pe autostrada Timisoara – Nadlac

24 Septembrie 2019
1749 Vizualizari | 2 Comentarii
criminalisti cercetari crima

O simpla pauza pe traseu al unui autocar plin cu calatori a dus la o descoperire teribila in apropierea autostrazii Timisoara – Arad – Nadlac.

Soferul autocarului a fost convins de cativa calatori sa traga pe dreapta pentru ca unul dintre ei avea o nevoie fiziologica.

In cele din urma conducatorul autocarului a tras pe banda de urgenta, iar calatorul a intrat sub un pod din zona. Avea sa observe ceva suspect. S-a apropiat si si-a dat seama ca este vorba de un cadavru mumificat. Inspaimantat, calatorul a pus mana pe telefon si a sunat la 112.

La fata locului au ajuns rapid criminalistii pentru cercetari, iar trupul neinsufletit a fost preluat de catre medicii legisti. Verificarile aveau sa scoata la iveala ca decedatul este un barbat din Galati care fusese dat disparut cu doua luni in urma. Omul se intorcea de la fiica lui, din Franta, insa nu a mai ajuns acasa.

Ancheta continua pentru a afla cum a ajuns barbatul in acel loc, deoarece in urma autopsiei nu au fost gasite urme de violenta, noteaza specialarad.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Dima Dima  | #50340
Oferta extra. Lucru la calculator. Comod. Valabil in toata tara. Start instant. Te vei convinge intr-o singura zi. Cu noi, visul tau devine realitate. Incepi simplu si comod. Te-ai saturat de sefi? Noi am testat si ne-am convins ca totul e serios. Tu sigur poti sa castigi bani aici. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, dupa ce ma contactezi la adresa mea facebook:Dima Dima
Leschoift  | #50536
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005692 (s)