News Flash:

Descoperire macabra intr-o piata din Timisoara

10 Octombrie 2016
1422 Vizualizari | 0 Comentarii
medicina legala2
Eveniment tragic, sambata seara, in Piata 700 din Timisoara. Un om al strazii si-a pus capat in mod ingrozitor zilelor, spanzurandu-se de un copac cu o bucata de sarma. Barbatul a mai avut o tentativa de suicid acum un an, insa atunci a supravietuit, fiind grav ranit.
Oamenii care au trecut sambata seara prin zona Clinicii de Oftalmologie din Piata 700 au avut o surpriza neplacuta. Agatat de o sarma legata de un copac, zacea fara viata un om al strazii. Autoritatile au fost imediat alertate si au venit la fata locului pentru a constata decesul barbatului.
Cel in cauza este cunoscut in randul persoanelor fara adapost din Piata 700 si ar mai fi incercat sa-si puna capat zilelor si in 2015. Atunci, omul s-a aruncat in fata unui tren, insa a avut zile. Si-a pierdut un picior si se deplasa cu un carucior cu rotile si cu ajutorul unor carje, scrie tion.ro.
Oamenii legii sesizati in acest caz continua cercetarile pentru a determina exact imprejurarile care l-au impins pe om sa recurga la acest gest.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007008 (s)