News Flash:

Descoperire macabra in sectia de psihiatrie din Timisoara

19 Octombrie 2017
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
psihiatrie
Un tanar de 19 ani internat la sfarsitul lunii septembrie la Clinica de Psihiatrie „Eduard Pamfil” de pe strada Vacarescu din Timisoara a fost gasit fara suflare spanzurat de balconul salonului in care fusese internat. Spunea ca aude voci si avea halucinatii, tanarul fiind diagnosticat cu schizofrenie paranoida.
Baiatul avea probleme de mic si nu ar fi avut niciodata tendinte sinucigase. A umblat toata viata prin clinici speciale, iar in 25 septembrie a fost internat la Timisoara, dupa ce, initial, fusese internat in Arad. Primea tratament pentru schizofrenie paranoida, insa aparent tratamentul nu l-a ajutat. El le-a povestit medicilor ca aude voci, le spunea ca este mason si ca vine apocalipsa, scrie tion.ro.
„Tanarul de 19 ani din judetul Arad a fost gasit in cursul zilei de marti dimineata fara suflare de catre o asistenta, pe terasa salonului Clinicii de Psihiatrie de pe Vacarescu. Pacientul figura inca din 2016 cu afectiuni psihice grave”, ne-a declarat Andreea Borboros, purtator de cuvant al Spitalului Judetean din Timisoara.

schizofrenie paranoida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007627 (s)