News Flash:

Deschidere de an scolar cu scandal la o scoala din Timisoara

12 Septembrie 2016
1351 Vizualizari | 0 Comentarii
clasa pregatitoare
Prima zi de scoala la o unitate de invatamant din Timisoara a inceput cu un protest. Este vorba de Scoala Generala nr. 16. Aici, unii parinti sunt nemultumiti pentru ca elevii de clasa a IV-a, dar si cei din clasa pregatitoare, au fost mutati la o alta scoala.
Clasele pregatitoare si elevii de clasa a IV-a au fost mutati la Liceul Energetic din Timisoara. Parintii spun ca copiii lor au fost mutati intr-o scoala unde nu sunt conditii. Unii dintre parinti au venit cu mesaje de protest la festivitatea de inceput de an la Scoala nr. 16 din urbea de pe Bega. „Nu cedam, nu ne tranferam”, „Nu ne faceti cinste”, „Vrem sa invatam la scoala noastra”, erau unele din mesajele parintilor afisate luni, in prima zi de scoala, la festivitatea de deschidere de an scolar de la Scoala nr, 16. Parintii spun ca elevii au fost mutati intr-o locatie improprie invatamantului, ca subsolul locatiei este plin de mizerii, iar la imobilul de pe strada Lorena este greu de ajuns. Parintii spun ca nu este  normal ca, din moment ce si-au inscris copii la Generala 16, acestia sa faca cursuri pe strada Lorena, la Energetic.
Aceasta mutare a avut loc pentru ca toti elevii scolii sa faca ore doar de dimineata. Este vorba de opt clase, de a IV-a si clasa pregatitoare, care incep cursurile le Energetic, scrie tion.ro.
Decizia de mutare a claselor zero si a IV-a in cladirea de pe strada Lorena a fost luata strict din calcule de ordin aritmetic, clasele mutate fiind singurele care se incadrau in numarul de sali disponibile pe Lorena. Dupa deschiderea anului scolar in cladirea principala a Scolii 16, parintii si copiii, impreuna cu conducerea scolii, au mers si la cladirea de pe Lorena pentru festivitatea de deschidere a anului scolar la clasele zero si a IV-a. Intr-un final, in cladirea de pe strada Lorena au inceput orele opt grupe de elevi de clasa zero si a IV-a.

liceul energetic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006640 (s)