News Flash:

Dermatologii nu ti-au spus asa! Amestecul care te scapa de pete si riduri foarte simplu

17 Martie 2018
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
amestec

Stii ce se intampla daca te speli pe fata cu busuioc si miere? Poti scapa de pielea uscata si de reziduurile de la nivelul fetei, de acnee si cosuri deranjante, dar si de punctele negre cu ajutorul unui preparat eficient si usor de pus in aplicare.

Exista numeroase remedii naturiste impotriva punctelor negre, a cosurilor, a rosetii din pometi, a tenului cu aspect uscat. Unele dintre aceste solutii naturiste sunt vechi de cand e lumea, iar cel de fata este secretul femeilor indiene. Mierea si busuiocul, datorita proprietatilor antibacteriene pe care le au, ajuta la refacerea tenului curatandu-l in profunzime.

Ce trebuie sa faci:

1. Alege doua legaturi de busuioc si tine-le in otet vreme de 30 de minute. Pune-le apoi intr-un vas cu apa rece ca gheata. Spala-te mai intai pe fata cu apa in care a stat busuiocul pentru a-ti pregati tenul de tratamentul final.

2. Piseaza busuiocul si amesteca-l cu doua lingurite de miere pana obtii un fel de pasta. Unge-te cu aceasta solutie pe fata si apoi lasa sa isi faca efectul timp de 10-15 minute. Atentie, mierea curata tenul, insa daca o lasi foarte mult pe fata ta s-ar putea ca efectele sa nu fie cele dorite intrucat contine mult zahar.

3. Dupa cele 15 minute, spala–te din nou cu apa in care a stat busuiocul inainte de pisare si sterge–te cu un prosop pufos.

Iata ce se intampla cu tenul tau dupa acest remediu, urmat doar 3 zile la rand:
– scapi de eczeme;
– acneea se diminueaza;
– nu vei mai avea deloc tenul uscat – acesta va capata un aspect neted si stralucitor;
– pielea ta va fi mai hidratata;
– tenul tau va fi readus la culoarea sa naturala.
 


busuioc miere busuiocul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005972 (s)