News Flash:

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare

26 Noiembrie 2014
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Marko Attila Gabor

Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti s-au pronunţat în acest dosar miercuri, dispunând reducerea pedepsei în cazul deputatului UDMR Marko Attila Gabor, trimis în judecată pentru abuz în serviciu, faptă comisă în perioada în care actualul parlamentar deţinea funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Relaţii Interetnice şi pentru care a fost condamnat în iunie 2012.

Astfel, Curtea de Apel Ploieşti a dispus suspendarea pedepsei de trei ani de închisoare cu executare la care Judecătoria Buzău, ca instanţă de fond, îl condamnase pe actualul parlamentar.

Prin aceeaşi sentinţă, un alt inculpat din acest dosar, Marosan Tamas, condamnat tot la trei ani de închisoare cu executare, beneficiază, de asemenea, de suspendarea condiţionată a executării pedepsei. În ceea ce îl priveşte pe cel de-al treilea inculpat din acest dosar, Silviu Clim, fost consilier juridic în cadrul Ministerului Justiţiei, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, Curtea de Apel Ploieşti a menţinut decizia instanţei de fond. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005245 (s)