News Flash:

Deputatul PSD de Timis, Adrian Pau, ii cere si el lui Liviu Dragnea demisia

12 Septembrie 2018
773 Vizualizari | 0 Comentarii

Deputatul PSD de Timis, Adrian Pau, ii cere si el lui Liviu Dragnea sa se retraga din fucntiile de conducere. „Cu certitudine ii dau dreptate Gabrielei Firea”, spune deputatul PSD.

„Eu, acum, cu certitudine ii dau dreptate Gabrielei Firea. Nu in totalitate, nu pot sa stiu daca a fost sau nu urmarita, sunt si alte afirmatii facute de ea. Sunt de acord insa ca, in actuala formula, PSD-ul nu mai poate continua. Ceea ce se reproseaza de catre membrii nostri, cel putin din zona din care vin eu – Banat, Ardeal si nordul Maramuresului, este exact acest lucru. Cred ca actualul presedinte (Dragnea – n.r.) ar trebui sa-si analizeze foarte bine pozitia pe care va dori sa o ocupe – presedinte de Camera, presedinte de partid.Este foarte greu sa ocupi in ansamblu totul – partid, Guvern si Parlament”, a declarat Pau pentru cetateanul.net.

El a adaugat ca PSD se indreapta spre un procent de  20% in sondaje.

„Dupa alegerile din 2016, eu am convingerea ca PSD-ul se indreapta spre 20% procente scadere in fiecare localitate. Daca, de exemplu, intr-o localitate a avut 30%, in momentul de fata partidul se indrepta acum in respectiva localitate spre un 23 – 24%. Daca la nivel de ansamblu partidul a avut 45 de procente, in momentul de fata are cu vreo 9% sub partid. Acolo cred eu ca ne gasim din sondajele pe care le vedem si din comunicarea pe care o avem cu oamenii, cu parte dintre votantii nostri, cu prietenii, cu parintii, cu toti cei din jurul nostru”, a mai spus deputatul PSD.

Deputatul s-a declarat profund nemultumit si de activitatea Guvernului Dancila.

„Avand in vedere faptul ca discut despre colegii mei as vrea sa fiu un pic retinut in aceasta declaratie insa va spun ca per ansamblu nu sunt multumit. Avem o ordonanta care chiar saptamana trecuta ne-a ridicat o gramada de oameni in cap. Aceea vestita ordonanta 9 privind invatamantul. Avem o gramada de acte normative care s-au aprobat in Guvern si care ne fac deservicii atat la nivel de imagine cat si la nivel personal, de perceptie sau daca vreti de ceea ce inseamna normalitate”, a subliniat Adrian Pau.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005247 (s)