News Flash:

Deputatul liberal Mircea Rosca, cercetat petru fapte de coruptie, a fost retinut

20 Noiembrie 2014
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea rosca
Deputatul liberal Mircea Rosca, cercetat de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie, a fost retinut, miercuri noapte, dupa ce a fost audiat peste doua ore la sediul DNA Ploiesti, el fiind dus in arestul IPJ Prahova, de la Campina, transmite corespondentul MEDIAFAX.
La miezul noptii, parlamentarul liberal, acuzat de mai multe fapte de trafic de influenta, a fost scos incatusat din sediul DNA Ploiesti si urcat in duba Politie, el declarand ca are incredere in justitie si ca "trebuie sa credem intr-o alta Romanie".
La ora transmiterii acestei stiri, Rosca este dus in arestul IPJ Prahova, situat in municipiul Campina, iar surse apropiate anchetei sustin ca joiacesta va fi prezentat instantei supreme cu propunerea de arestare preventiva.

Avocatul Alexandru Serban a declarat ca clientul sau este nevinovat.
Potrivit avocatului deputatului liberal, alte doua persoane cercetate in dosarul de coruptie al lui Mircea Rosca, respectiv Diana Dumbrava, secretar la Primaria Azuga, si Gabriel Popescu, consilier local in Consiliul Local Azuga, sunt pusi sub control judiciar
Mircea Rosca a ajuns, miercuri seara, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie, el exprimandu-si increderea in procedura judiciara si spunand ca "se va face dreptate". Rosca a ajuns la sediul DNA Ploiesti, insotit de catre avocatul sau, dupa ce, in cursul aceleiasi zile, a asistat la perchezitiile facute de catre procurori la domiciliul sau din Comarnic, judetul Prahova.
"Cred in procedura judiciara, de-aia am cerut ridicarea imunitatii. E o procedura corecta, nu-i nimic nou, maine (n.r. - joi) se va judeca si se va face dreptate", a declarat Mircea Rosca inainte sa intre in sediul DNA.
Perchezitia la locuinta din Comarnic a deputatului PNL Mircea Rosca, la care a asistat si parlamentarul, s-a incheiat dupa aproape sase ore, liberalul parasind locuinta impreuna cu avocatul sau pentru a se duce la  sediul DNA Ploiesti. Mediafax.ro

mircea rosca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008059 (s)