News Flash:

Deputatul de Timis Sorin Grindeanu, nou ministru in Guvernul Ponta

15 Decembrie 2014
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorin Grindeanu
CExN al PSD a votat, duminica, cu unanimitate de voturi, structura si componenta Guvernului Ponta 4, fara Liviu Dragnea vicepremier, printre ministrii noi ai PSD numarandu-se Ionut Vulpescu, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Adrian Anghel si Liviu Pop.
Viitorul Cabinet va avea un singur vicepremier, aceasta functie urmand a fi detinuta de Gabriel Oprea. Liviu Dragnea nu va mai fi vicepremier, el urmand sa detina doar portofoliul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.
Potrivit listei de ministri prezentata de Ponta, Darius Valcov va prelua portfoliul Finantelor, comasat cu cel al Bugetului. La Ministerul Mediului a fost propusa Gratiela Gavrilescu (PLR).  PLR va mai avea un ministru in persoana lui Andrei Gerea, care va detine portofoliul Energiei, comasat cu domeniul IMM-urilor. Portofoliul Economiei va fi preluat de PSD, care il va propune pe deputatul Mihai Tudose. Educatia a fost cedata PC, care il va propune pe Sorin Campeanu. La Comunicatii a fost propus deputatul Sorin Grindeanu (PSD). Minsiterul Culturii va fi detinut de PSD, care il va propune pe deputatul Ionut Vulpescu.
Ministerul Romanilor de Pretutindeni se va pastra si in viitorul guvern, acesta urmand sa fie detinut de senatorul Adrian Anghel. De asemenea, se va mentine si portofoliul Dialogului Social, unde va fi propus senatorul Liviu Pop.
Ceilalti detinatori de portofolii raman neschimbati. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006653 (s)