News Flash:

Deputatul cu mitraliera, AUDIAT de procurori

20 Martie 2017
993 Vizualizari | 0 Comentarii
radulescu
Deputatul Catalin Radulescu a fost audiat de procurorii de la Parchetul General in dosarul de tulburare a linistii si ordinii publice deschis ca urmare a declaratiilor facute referitoare la faptul ca are o mitraliera AKM pe care este pregatit sa o foloseasca.
Catalin Radulescu a fost audiat pe 15 martie, dupa ce procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar de tulburare a linistii si ordinii publice dupa ce parlamentarul a spus intr-un interviu ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si se declara pregatit sa o foloseasca din nou. Totodata, el a criticat protestatarii din Piata Victoriei.
Deputatul le-ar fi spus procurorilor ca regreta ca s-a ajuns la ”escaladarea declaratiilor sale”, precizand ca nu a avut intentia de a ameninta pe cineva sau de a genera ”o stare de insecuritate”.
”Am inceput sa bravez, sa ma dau mare, laudandu-ma ca as avea arma pe care am avut-o la Revolutie, ceea ce nu este adevarat. Nu am tras la Revolutie. Am cazut victima a propriei mele superficialitati”, le-ar fi spus parlamentarul procurorilor.

catalin radulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006815 (s)