News Flash:

Denise Rifai: "O surpriza placuta gestul Alinei Gorghiu, am sunat-o, ne intalnim sa discutam"

9 Octombrie 2016
1285 Vizualizari | 1 Comentarii
denise rifai2
Moderatoarea Denise Rifai se declara placut surprinsa de invitatia liderului PNL, Alina Gorghiu, de a candida pe listele PNL, afirmand ca a sunat-o pe liberala pentru a se cunoaste si a discuta.
''O surpriza placuta pentru mine gestul Alinei Gorghiu de a ma aprecia public! Ii multumesc frumos tot in mod public dar am facut-o si personal, am sunat-o in aceasta dimineata! Si avand in vedere ca ne stiam doar de la televizor, am planuit sa ne si intalnim, sa ne cunoastem si sa discutam. :-)'', a scris Denise Rifai duminica pe Facebook.
Ea a respins acuzatiile legate de gafele pe care le-ar fi facut.
''Legat de Sandra Stoicescu, ii urmaresc din cand in cand emisiunile si am sesizat ca nu a facut gafe; cu siguranta daca si Sandra le-ar fi urmarit pe ale mele, ar fi sesizat usor ca aceia care au gafat cateodata au fost unii dintre invitati…;-)'', a precizat ea.
Una dintre controversele pe care le-a starnit Denise Rifai sunt afirmatiile facute dupa atacul de la Charlie Hebdo.
''Dar nu s-a dovedit daca erau musulmani in spatele Al Qaida sau popoare de o alta…aaa…religie, de o alta structura religioasa, ca sa nu-i numim pe cei din Poporul Ales”, a spus jurnalista in emisiunea pe care a moderat-o la Realitatea TV in ianuarie 2015.
Ulterior, ea a sustinut ca afirmatia legata de poporul ales viza tocmai excluderea acestuia din orice discutie referitoare la organizatiile teroriste.
Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata seara ca jurnalistele Denise Rifai si Simona Gherghe ar face o figura frumosa daca ar dori sa candideze pe listele PNL si ca ar vrea ca declaratia sa fie privita ca o invitatie. ''As vrea, de exemplu sa lansez chiar provocari pentru ca poate si presa ar privi altfel si nu ar mai incuraja lupta asta anti-sistem daca ar fi in interior. (…) Va spun ca un om ca Denise Rifai se poate regasi pe lista PNL si ar face o figura foarte frumoasa daca si-ar dori sa vina alaturi de noi'', a afirmat Alina Gorghiu la Antena 3, precizand ca nu a avut o discutie cu Denise Rifai in acest sens, insa ar vrea ca jurnalista sa considere interventia sa ca o invitatie.
Alina Gorghiu a afirmat ca a privit dincolo de imaginea vedetei TV pe care o afiseaza Denise Rifai.
''M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de TV, m-am uitat la omul care are cunostinte in domeniul economic, care poate sa faca un dialog pe absolut orice tema fara sa se blocheze si un om care cred ca si-ar schimba usor perspectiva daca ar intra in politica'', a spus Gorghiu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

vfd  | #1700
shi denise e inclusa in sexul cu alina g[h]orgh[h]iu c-a sex in 3 cu mine.ashaa,fara partinire.
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005097 (s)