News Flash:

Demisia lui Ponta, ceruta in plen

25 Noiembrie 2014
1409 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta
Ludovic Orban a cerut demisia lui Victor Ponta, din functia de prim-ministru.  "Demisia lui Ponta e mult prea putin. Acesta ar scapa prea usor", a declarat acesta. 


Victor Ponta nu a inteles nimic din ce s-a intamplat in 2 si 16 noiembrie. Am crezut ca mai pastreaza o farama de bun simt, de decenta, de onoare si ca desi, in calitate de prim-ministru, e obligat sa participe la aceasta dezbatere, ca va gasi unica solutie morala pentru a nu aprticipa la aceasta dezbatere: demisia din functia de prim-ministru. Diaspora romaneasca este parte a natiunii romane, cetatenii romani din diaspora au toate drepturile pe care le au si ceilalti romani. Ei trebuie tratati cu aceeasi unitate de masura. Iar ceea ce s-a intamplat a fost cea mai crunta umilinta la care puteau fi supusi cetatenii romani care nu au facut altceva decat sa incerce sa-si exercite un drept la vot. Cine este de vina? Guvernul. Nu este suficient sa plateasca doi acari pauni, doi ministri de Externe care au preferat sa-si dea demisia, deciziile pe care le-au luat si au impiedicat dreptul la vot au fost in calitate de membri ai Guvernului condus de Victor Ponta”.
”Un guvern care nu a urmarit decat un singur scop, sa blocheze cat mai multi romani din diaspora sa-si poata exercita dreptul de vot. Demisia domnului Ponta este mult mai putin, scapa mult mai usor. Articolul 57, din legea alegerilor prezidentiale, spune clar, impiedicarea dreptului de vot se pedepseste cuinchisoare de la 6 luni la trei ani. Sunt convins ca daca v-ar fi intrebat Victor Ponta dupa 2 noiembrie daca sa se infiinteze noi sectii de votare, ati fi fost de acord. Nu v-a intrebat nimeni. Domnule Ponta, dati-va demisia din functia de prim-ministru, este singurul gest prin care puteti iesi cat de cat onorabil. Sunteti o pata pe obrazul Romaniei, ne-ati facut de ras in fata Europei. Plecati!”.
Sursa: gandul.info 

victor ponta decenta onoare dezbatere demisia prim-ministru diaspora
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1085 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004503 (s)