News Flash:

DELICIOS! Cum prepari CARTOFI BOIERESTI

20 Martie 2017
1594 Vizualizari | 0 Comentarii
cartofi boieresti

DELICIOS! Cum prepari CARTOFI BOIERESTI 
Ingrediente:

3-4 rosii

1 ardei gras, rosu

2 morcovi

1 ceapa rosie

patrunjel verde

1 lingurita zahar brun

marar verde

ulei de masline

sare

piper

otet balsamic

2 catei de usturoi

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert in coaja, in apa clocotita cu sare si putin zahar brun.

Cand sunt bine fierti, se trec prin jet de apa rece, se curata si se feliaza sub forma de acordeon, lasandu-le baza nesectionata.

Morcovii se fierb in apa clocotita cu sare, apoi se taie in rondele.

Rosiile, ardeiul si ceapa, se toaca in cuburi ca pentru salata si se asezoneaza cu un dressing din ulei de masline, sare, piper si putin otet balsamic, scrie afluonline.ro.

Usturoiul se toaca in rondele mici, care se presara printre feliile de cartofi.

Cuburile de legume din salata se vor aseza tot printre feliile de cartofi, apoi acestia se stropesc cu dressingul de la salata si se presara deasupra, verdeata tocata.

Se servesc cartofii boieresti, pe pat din rondele de morcovi, care au rolul de a echilibra gustul dulce-acrisor.

Optional, se mai poate adauga cascaval sau diverse branzeturi.


sare piper usturoiul legume salata dressingul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006596 (s)