News Flash:

DELICIOS: Chiftelele de orez, ideale pentru inlocuirea carnii. Iata cat de usor se prepara

27 Februarie 2016
1964 Vizualizari | 0 Comentarii
chiftele orez
Cei care doresc sa incerce o reteta noua de chiftele, pot proba chiftelele de orez, fara carne.

De ce ai nevoie pentru chiftelele cu orez

250 g orez › 1 ceapa › 2 catei usturoi

› 1 lingura unt › 500 ml supa de legume › 1 ou

› 4 linguri parmezan ras › 1 lingura faina

› 2 linguri ceapa verde › ulei pentru prajit › piper

› sare › rosii pentru decor › patrunjel verde si felii de ceapa pentru decor

Cum se prepara chiftelele cu orez

Se spala orezul in mai multe ape calde, se scurge si se fierbe in supa de legume pana se inmoaie, dupa care se lasa sa se raceasca.

Se toaca ceapa si usturoiul marunt, se calesc pana se inmoaie in unt topit si se adauga peste orezul rece. Se pun oul batut, parmezanul ras, ceapa verde tocata marunt, faina, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se omogenizeaza.

Se formeaza, cu mainile ude, chiftele subtiri si se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, pana se rumenesc. Se servesc calde, decorate cu felii de rosii, rondele de ceapa taiate si patrunjel verde.

sursa: clickpoftabuna.ro

 


chiftele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004481 (s)