News Flash:

Delia, in centru unui scandal urias: "Nu-s nici ma-ta, nu-s nici tac-tu!"

9 August 2016
1513 Vizualizari | 0 Comentarii
delia look nou
Delia a reactionat vehement dupa ce Internetul s-a incins odata cu aparitia videoclipului "1234 (Unde dragoste nu e)".
"Buna! Sunt Delia si nu ma ocup cu educatia ta! Nu-s nici ma-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ti sunt diriginte si in niciun caz profa de religie! Tu mamico tine-ti pruncul "ocupat" ! Tine-l departe de MTV, de internet si alte nenorociri care-l pot afecta emotional pe minorul in cauza. MTV-ul nu va intra in casa cu forta, mami! Scoate cablul, mami! Du-l la teatru, mami! Ai optiuni destule, mamico! 
Creste-ti odrasla dupa bunul plac, dar nu da vina, scumpa mama, pe playlistul de la radio! Radioul e optional mami! Nu va tine nimeni "ostatici" in fata unui post de muzica. Stiu ca esti o mama desteapta si echilibrata! Si tu poti! Doar tu, mami! E datoria ta! In cazul in care esti o mamica mai relaxata si stati impreuna pe MTV, explica-i copilului, ca ce vede pe sticla, in clipurile lor (Kanye, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce si chiar Nirvana, Guns, Aerosmith, Die Antword, Prince, Prodigy, David Bowie, Marylin Manson, Metallica) nu trebuie sa si faca! Sa nu linga cruci ca-n clipurile Madonnei, mami! Pentru ca da, stim, Madonna e o nenorocita!!!
S-avem pardon, s-avem rezon! Iertata-mi fie cuvantarea, blagosloveste-ma pe mine cea pacatoasa in straiele mele cele de latex! Iarta-mi pulpele deochiate in care zvacneste sangile fierbintit d-atata cumintenie. Sunt convinsa ca in sfintenia si preacuviosenia domniilor voastre ma veti trece in sfantul maslu, la fiecare rugaciune", a scris Delia Matache pe Sereniti.

delia 1234
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006346 (s)