News Flash:

Degetele la control! Ce se spune despre oamenii care au al doilea deget de la picior mai lung decat primul?

26 Septembrie 2017
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
deget

De mai bine de 5000 de ani, in cultura chineza si indiana se practica cititul in talpa. Aceste culturi estice considera ca picioarele reflecta indeaproape starea celorlalte parti ale corpului. Potrivit acestor practici, urmele de bataturi si durerile din talpa indica probleme de sanatate in alte zone din corp. De exemplu, curbura talpilor indica starea coloanei vertebrale, astfel ca problemele de platfus pot semnala afectiuni ale spatelui. De asemenea, se crede ca mintea si corpul sunt adanc interconectate, astfel ca problemele de personalitate pot genera afectiuni fizice.

Dar sa fie oare adevarat?
Reflexologul Jane Sheehan este convinsa ca laba piciorului dezvaluie totul despre o persoana, pornind de la functionarea digestiei pana la starea relatiilor interumane. O simpla inspectie a fizionomiei picioarelor te poate ajuta sa afli daca esti o persoana aventuroasa si curajoasa, sau o persoana linistita si dornica de stabilitate, ordine si armonie.

Iata ce consemneaza Jane Sheehan in ghidul ei de interpretare:

DEGETUL “MARE” (haluce)

Persoanele al caror deget mare este cu mult mai lung decat celelalte degete de la picioare sunt inteligente si creative. Ele gasesc intotdeauna cele mai bune solutii pentru problemele cu care se confrunta. Sunt capabile sa priveasca lucrurile din toate unghiurile, dar pot avea probleme de concentrare si de indeplinire a planurilor pe care si le propun.

Daca degetul mare este mai mic decat celelalte degete, inseamna ca esti capabil sa indeplinesti mai multe sarcini simultan. Esti un administrator competent si eficient. Adeseori te folosesti de carisma pentru a-ti impune ideile.

“ARATATORUL” de la picior (falanga proximala)

Persoanele cu un deget “aratator” lung sunt lideri foarte abili. Sunt firi dinamice si creative, dar si autoritare si competitive. Sunt, insa, mereu in cautare de armonie.

DEGETUL “MIJLOCIU” de la picior (falanga mijlocie)

Persoanele cu un deget “mijlociu” lung sunt energice si ingenioase, mai ales la locul de munca. Sunt firi perfectioniste, iar determinarea si energia de care dau dovada le ajuta de multe ori sa isi concretizeze cu succes eforturile. Principalul dezavantaj este ca se implica prea mult in activitatile de serviciu ca sa le mai ramana timp si pentru familie si distractie. Persoanele cu un deget mijlociu scurt gusta viata din plin. Le place sa se relaxeze si nu fac excese, mai ales atunci cand vine vorba de a depune efort la serviciu.

DEGETUL “INELAR” de la picior (falanga distala)

Persoanele care au degetul inelar de la picior lung si drept pun mare pret pe familie. Daca degetul este arcuit, inseamna ca sunt sortiti sa aiba parte de necazuri in relatiile cu cei dragi. Sunt persoane empatice, devotate si implicate, dar tind sa fie nefericite in viata de familie. In plus, le este foarte greu sa se detaseze de problemele celor din jur. Trebuie sa invete sa se destinda si sa nu-si mai faca mereu griji cu privire la problemele altora. Persoanele cu un deget inelar scurt sunt exact opusul celor de mai sus, relatiile personale si chestiunile familiale nefiind nici pe departe atat de importante pentru ele.

DEGETUL MIC de la picior

Persoanele al caror deget mic de la picior este foarte scurt au un comportament copilaros. Fug de responsabilitati si se plictisesc repede. Din acest motiv, sunt mereu in cautare de lucruri noi care sa le capteze interesul. Sunt firi distractive, calme si glumete.

Persoanele care poseda abilitatea de a-si misca degetul mic de la picior independent de celelalte degete sunt firi impulsive, aventuroase si fermecatoare. Cele care nu au aceasta abilitate prefera rutina si ordinea, si pun mare pret pe loialitate.

DEGETELE CU LUNGIME PROGRESIV MAI MARE

Daca fiecare dintre degetele de la picioare este mai mare decat cel de dinaintea lui, trasand o linie ascendenta uniforma, este semn ca persoana are o fire metodica, exacta si practica. Acest tip de personalitate duce intotdeauna la bun sfarsit lucrurile incepute.

sursa: www.secretele.com


degetul mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006041 (s)