News Flash:

Declaratii tulburatoare ale Irinei Columbeanu

7 Decembrie 2014
1960 Vizualizari | 0 Comentarii
Irinel Columbeanu este si mama si tata pentru fiica lui Irina, in varsta de aproape opt ani. Monica Gabor s-a mutat de cativa ani in America, iar micuta abia daca isi vede mama o data pe an. Totusi, fetita spera la un miracol de Craciun.
Irinel Columbeanu este un tata model. Afaceristul are grija ca fiicei sale sa nu-i lipseasca nimic si mereu se consulta cu ea atunci cand are de luat decizii ce o pot afecta. Din 2011 de cand a divortat de Monica Gabor, Irinel este si tata si mama pentru Irinuca, pentru ca Moni s-a mutat definitiv in America, acolo unde este cuplata un om de afaceri de origine chineza. Irina ii simte foarte tare lipsa, iar atunci cand este in compania mamei sale profita de fiecare clipa. Cele doua nu s-au mai vazut din luna august, atunci cand Moni a fost ultima oara in tara.
“Irinuca ii simte liplsa Monica, asa cum este si normal. Este mama ei pana la urma. Domnul Columbeanu face tot posibilul ca aceasta sa nu fie afectata ca Moni este departe, dar nu o poate proteja total. Irina si Monica s-au vazut ultima oara in august iar de atunci am inteles ca nu am mai vorbit deloc, nici macar la telefon. Micuta spera ca aceasta va veni in Romania de Craciun sau de ziua ei, in ianuarie”, a declarat pentru CANCAN.ro o sursa apropiata milionarului de la Izvorani.
De Sarbatori vor merge la munte
Irinel Columbeanu si Irinuca vor petrece Sarbatorile de iarna la munte, ca in fiecare an. Micuta adora zapada si aerul tare de munte iar dorina ei este porunca pentru afaceristul de la Izvorani.

irinel columbeanu monica gabor e craciun izvorani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007333 (s)