News Flash:

Declaratie incredibila facuta de Valentina Pelinel. Iata unde a ramas insarcinata

28 Martie 2016
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
pelinel
Valentina Pelinel a dezvaluit, intr-un interviu recent, cum i s-a schimbat viata de cand a ramas insarcinata, ce inseamna pentru ea dragostea, dar si modul in care a ramas gravida, un subiect despre care s-a discutat foarte multa vreme!
Valentina Pelinel i-a acordat Marinei Almasan un interviu despre copilarie, despre cariera de model international, dar si despre cum e sa fii insarcinata, cum e sa iubesti sau cum trebuie sa arate si sa fie barbatul pe care ea si-l doreste. In acelasi interviu, pentru site-ul femeide10.ro, Pelinel a dezvaluit cum a reusit sa faca fata presiunii mediatice, si, pentru prima oara, a vorbit despre cum a ramas gravida!
“Nu ma lupt cu opinia publica, pentru ca, in general, eu nu ma lupt cu nimeni. Singura mea lupta e cu mine insami, in sensul constructiv, benefic. Fiecare om are povestea lui si evident ca, de cele mai multe ori, aparentele inseala. Dar nu am fost niciodata tipul de persoana care simte nevoia sa se justifice, uneori nici macar sa se apere, pentru ca sunt foarte sigura pe mine si imi creez propriul univers, unde e bine. Faptul ca am ramas insarcinata cand mi-am dorit, intr-un cadru mai mult sau mai putin atipic (depinde de mentalitate), pe mine m-a facut foarte puternica si fericita.
Nu sunt singura si nu voi mai fi niciodata, pentru ca acum, bebelus poznas e cu mine si simt ca ma sprijina, comunica cum poate cu mine; iar eu vorbesc non-stop cu el, ca si cu un om matur, ca celui mai de pret confident, in afara de Dumnezeu.
Lucrurile se vor lamuri in timp, ca adevarul iese mereu la iveala si eu sunt o persoana asumata. In loc sa arunc cu noroi in oameni, sa judec si sa ma cred atotstiutoare, eu am preferat sa imi canalizez energia constructiv si mi-am dezvoltat foarte bine sistemul de autocontrol si autoparare.
Adevarul suprem despre viata mea nu il detine nimeni, pentru ca ce simt si ce traiesc, ce imi doresc cu adevarat si ce gandesc, stiu doar eu. Asa ca… Zambesc!!!!:)))))) De ce? Pentru ca viata, cu bune si cu rele, cu provocari si cu satisfactii, cu suisuri si coborasuri, lectii date sau primite, e atat de frumoasa!!!!! Si sa dai viata e, cu atat mai mult, o binecuvantare!”, a declarat Valentina pentru site-ul la care si scrie, femeide10.ro.

valentina pelinel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006101 (s)