News Flash:

Decizie surprinzatoare luata de Platini

8 Ianuarie 2016
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
platini
Presedintele UEFA, Michel Platini, suspendat opt ani din orice activitate legata de fotbal, a declarat intr-un interviu acordat L'Equipe ca isi retrage candidatura la conducerea FIFA si se va concentra total asupra apararii sale in dosarul ce il vizeaza, informeaza lequipe.fr.
"Nu ma voi prezenta la alegerile pentru presedintia FIFA. Imi retrag candidatura. Nu mai pot, nu mai am nici timpul si nici mijloacele necesare pentru a merge sa ii vad pe electori, sa ma intalnesc cu oamenii, sa ma lupt cu altii. Retragandu-ma, aleg sa ma dedic total apararii mele. Este o problema de calendar, dar nu doar atat. Cum sa castigi alegeri daca esti impiedicat sa faci campanie? Cand Blatter s-a retras, am primit 150 de sustineri: o suta de scrisori oficiale de la federatii si cincizeci de promisiuni. Totul in doua zile. Acum trebuie sa ma ocup de toate recursurile, sa urmez procedurile", a spus Platini in interviul care va fi publicat vineri.
Presedintele demisionar al FIFA, Joseph Blatter, si seful UEFA, Michel Platini, au fost suspendati, la 21 decembrie, pentru opt ani din toate activitatile fotbalistice de Comisia de Etica a forului mondial.
Cei doi au fost acuzati de "conflict de interese" si "plata neloiala", dupa ce Platini a primit 1,8 milioane de euro din partea lui Blatter in 2011, pentru o activitate de consilier incheiata in 2002, fara contract scris.
De asemenea, Platini a primit o amenda de 74.000 de euro, in timp ce Blatter va trebui sa plateasca 46.295 de euro. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006261 (s)