News Flash:

Decizie surprinzatoare luata de Oana Roman la inceput de an. Nimeni nu se astepta la asta!

4 Ianuarie 2017
1486 Vizualizari | 0 Comentarii
oana roman cu fetita
Nici bine nu a inceput anul 2017 si Oana Roman a luat o decizie surprinzatoare. Vedeta a decis sa intre in afaceri in acest an. Fiica ex-premierului Romaniei Petre Roman, este cunoscuta din postura de prezentatoare la diverse emisiuni. Acum, vedeta a anuntat ca are un nou proiect, scrie Libertatea.ro.
„Dragii mei, asa cum am promis, incep anul cu un nou proiect. Am creat o echipa frumoasa cu ajutorul careia vom organiza evenimente – lansari de produse, wedding planner, evenimente corporate etc. Vom crea proiecte de imagine, vom lansa si promova produse. De asemenea, voi prezenta personal diverse evenimente (petreceri, evenimente corporate, festivaluri sau concerte).
Ma gandesc sa organizez niste conferinte, in care sa le vorbesc femeilor despre cum poti reusi sa fii fericita, daca iti asumi complexele si le transformi intr-un atu personal..!
Am multe de facut! Sper sa-mi fiti alaturi cu sugestii si propuneri de colaborare… In curand voi lansa si pagina oficiala a noului proiect”, a anuntat Oana Roman pe pagina ei de socializare.

oana roman petre roman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004689 (s)