News Flash:

Decizie surprinzatoare luata de Anda Adam

12 Februarie 2015
1352 Vizualizari | 0 Comentarii
S-au logodit la o luna dupa ce s-au cunoscut iar acum, dupa jumatate de an de relatie, sunt in toiul pregatirilor pentru nunta. Anda Adam si Sorin Andrei isi vor unidestinele in luna iunie, iar nunta va fi una fastuoasa, cu 400 de invitati.
Anda Adam a anuntat logodna la doar o luna dupa ce s-a cuplat cu Sorin Andrei, iar vestea ca se marita nu numai ca a luat prin surprindere pe multi, ba chiar unii nici macar nu au crezut ca planurile ei sunt unele serioase. Iata ca timpul a trecut, cei doi au bifat deja sase luni de relatie, iar in curand vor deveni sot si sotie. Anda Adam si iubitul ei, Sorin, s-au decis deja la data nuntii, respectiv 7 iunie, insa astepta confirmarea pentru localul pe care cantareata si-l doreste neaparat.
Sunt impreuna doar de cateva luni insa se comporta ca o adevarata familie. Dupa o perioada, timp in care s-au iubit de la distanta, Anda Adam l-a convins pe partenerului ei sa se mute cu ea in Capitala. Nu oriunde, ci chiar in apartamentul solistei. In plus, pentru a evita ultimele zvonuri, cum ca Sorin este intretinut financiar de Adam, tanarul s-a angajat la o sala de fitness, unde este instructor. Desi salariul nu este unul prea mare, acest lucru conteaza extrem de putin pentru Anda, care nu a avut niciodata pretentia ca iubitii ei sa fie milionari. Cum constanteanul s-a acomodat foarte bine in Capitala, cei doi au inceput deja pregatirile pentru marele eveniment. Mai exact, Anda isi doreste sa se marite pe data de 7 iunie, dar inca asteapta confirmarea reprezentantilor localului. oricum, e o certitudine ca evenimentul se va desfasura in iunie: "Anda vrea sa apuce sa faca nunta inainte sa plece lumea in concedii, de-aia a ales luna iunie. Va fi o nunta mare, cu 400 de persoane si se va desfasura intr-o sala cocheta de evenimente din Bucuresti, iar meniul va fi aproximativ 100 de euro", a povstit o sursa din anturajul Andei Adam, pentruCANCAN.ro.

sorin anda adam
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006577 (s)