News Flash:

Decizie RADICALA luata de Elena Udrea!

25 Mai 2017
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea5
Fostul deputat Elena Udrea sustine ca dosarul in care a fost trimisa in judecata, miercuri, de DNA „nu avea ce sa caute intr-o instanta” intrucat, considera ea, acesta se refera la o contraventie, nu la o fapta penala.


„Acest dosar de azi, in opinia mea si nu numai a mea, e un dosar care nu avea ce sa caute intr-o instanta. El este un dosar care se refera la o contraventie si nu la o fapta penala. (...) Luarea de mita e faptul ca niste oameni - membri de partid - s-au dus sa obtina finantare in campanie de la niste oameni de afaceri, iar acea finantare e considerata mita, iar faptul ca acei oameni s-ar fi dus la solicitarea mea se numeste instigarea mea la luare de mita”, a declarat Elena Udrea.
Fostul parlamentar a afirmat ca se gandeste sa nu se mai apere in dosarul in care DNA a trimis-o in judecata.


„Eu chiar ma gandesc in mod cinstit sa nu ma mai apar. Daca se intampla si in acest dosar ce s-a intamplat in Gala Bute, adica o mascarada de doi ani in care ne prefacem ca facem un proces, ca la final sa dam o sentinta care era gandita inca de cand a pornit dosarul Gala Bute, adica de acum doi ani si ceva, mai bine sa-si asume instanta ca are o intelegere, un ordin de a da o sentinta si in acest dosar, sa o dea pe loc. Ce sa ne mai prefacem ca facem o justitie si un proces de ani de zile?”, a spus Elena Udrea, la Romania TV.

elena udrea dna elena udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010508 (s)