News Flash:

Decizie incredibila luata de Traian Basescu dupa inscrierea in PMP

11 Octombrie 2015
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Fostul presedinte Traian Basescu a propus, vineri, la Colegiului National al PMP, ca Partidul Miscarea Populara sa se numeasca doar Miscarea Populara, afirmand ca in aceasta formatiune nu trebuie sa existe un singur curent de dreapta, adaugand ca PMP va trebui sa genereze solutii pentru Romania.
"Congresul din 24 octombrie, foarte important, trebuie sa fie un Congres de relansare a partidului, pe de-o parte, si care sa aiba si semnificatia lui in schimbarea denumirii, care mie nu imi place ca este PMP. Sigur, va consult si pe voi, cred ca Miscarea Populara este suficient, lasand electoratului posibilitatea sa opteze. Nu ar trebui sa avem un singur curent de dreapta", a declarat fostul presedinte Traian Basescu.
Traian Basescu a afirmat ca Romania nu trebuie guvernata in functie de doctrine, ci de prioritati, lucru care se intampla in majoritatea statelor europene.
"Prioritatile nu prea tin cont de culoarea politica", a spus fostul presedinte, adaugand ca nicio doctrina nu poate spune ca nu ne sunt necesare autostrazi, ca nu trebuie modernizat sistemul de sanatate sau de educatie, ca "unirea cu Moldova nu este o prioritate si ca ea nu trebuie construita si sa avansam in directia aceasta".
"Trebuie sa acceptam ca in interiorul Miscarii Populare pot fi curente si mai la stanga si mai la dreapta, decat, spre exemplu, optiunea de dreapta pe care eu o afisez fara retinere", a subliniat Traian Basescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006237 (s)