News Flash:

Decizie importanta luata in Consiliul Local Resita

18 Ianuarie 2017
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria resita
Consilierii locali din Resita s-au intrunit luni, intr-o sedinta extraordinara, pentru a-si numi reprezentantul in Adunarea Generala a Actionarilor la noua societate infiintata in vederea reinternalizarii transportului in comun. 
'A fost o urgenta, pentru ca s-a constituit Societatea de Transport Urban Resita, iar Consiliul local nu avea un reprezentant in Adunarea Generala a Actionarilor. L-am numit pe domnul Adrian Popescu, astfel incat, sa poata semna contractul de munca al administratorului, Gelu Ardelean. Este un pas important, pentru ca, dupa aceasta, incepem sa facem documente pentru banci, conturi, CUI-uri si asa mai departe. La actuala societate, Ro-A Tir, ii expira contractul in luna august. In consecinta, din luna august, Primaria Resita, prin aceasta societate nou infiintata, va prelua transportul public in municipiul nostru, cu mijloacele de transport existente, daca vom reusi sa cadem la intelegere cu Ro-A Tir, sau cu alte mijloace, pe care vom reusi sa le achizitionam pana la reintroducerea sistemului de transport public cu tramvaiul', a declarat primarul municipiului Resita, Ioan Popa. 
Ro-A Tir lucreaza in prezent cu 12 autobuze, la care se adauga inca trei rezerve, precum si cu sase microbuze, scrie Agerpres.ro
Primarul Ioan Popa a propus reinternalizarea serviciului de transport in comun, la Resita, inca din perioada campaniei electorale a alegerilor locale, iar in luna septembrie consilierii locali si-au dat acordul in acest sens. Potrivit primarului, actuala firma care asigura transportul in comun in municipiul de pe Barzava a oferit servicii de ''proasta'' calitate, in schimbul carora ar fi incasat sume ''fabuloase''. 
In acest an, in luna august, expira contractul cu Ro-A Tir, fiind infiintata deja o noua societate, Societatea de Transport Urban Resita, in cadrul Consiliului local al municipiului, care se spera, potrivit lui Ioan Popa, ca va aduce plus profit bugetului local. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005925 (s)