News Flash:

Decizie importanta luata in Consiliul Judetean Caras-Severin

21 Ianuarie 2017
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
cj caras2
Consilierii judeţeni din Caraş-Severin au aprobat, vineri, în şedinţă extraordinară, trei proiecte de hotărâre privind utilizarea excedentului bugetar, atât pentru unele instituţii aflate în subordinea CJ, cât şi pentru finanţarea cheltuielilor secţiunii de dezvoltare pe anul 2017. 

"În şedinţa extraordinară, principalele puncte de pe ordinea de zi au fost cele legate de folosirea excedentului bugetar de la nivelul Consiliului Judeţean şi din bugetele unor instituţii aflate în subordinea CJ. Este vorba despre excedentul bugetar de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, în sumă de 937,91 mii lei, de excedentul bugetar de la Căminele pentru persoane vârstnice de la Reşiţa, Caransebeş şi Sacu şi de la Centrul şcolar de educaţie incluzivă Aurora din Reşiţa. Poate cel mai important este excedentul bugetar al CJ Caraş-Severin, de 46.815.000 de lei, din care 36.815.000 de lei au fost prevăzuţi pentru secţiunea de dezvoltare pentru anul 2017", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu. 

Potrivit acestuia, cei mai mulţi bani vor fi folosiţi pentru drumurile judeţene, respectiv 7,8 milioane lei pentru ranforsări şi modernizări la intravilanuri ale drumurilor judeţene, un proces nefinalizat în 2016 deoarece toate ofertele depuse la licitaţie nu au fost conforme, fapt pentru care se va relua procedura şi în 2017. 

Totodată, banii primiţi prin hotărâri de Guvern în 2016, care au venit târziu pentru calamităţi, vor fi folosiţi în acest an pentru reparaţii la drumurile judeţene afectate, valoarea fiind de peste trei milioane lei. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006397 (s)