News Flash:

Decizie importanta luata de OMV Petrom

15 Februarie 2016
1556 Vizualizari | 0 Comentarii
petrom
OMV Petrom, a doua companie din Romania, ia in calcul posibile restructurari atat de proiecte, cat si de numar de salariati, pentru a face fata vremurilor care afecteaza toataindustria de petrol si gaze din lume.
"Avand in vedere evolutiile pietei, acest proces de analiza a proiectelor este continuu si ar putea duce, printre alte masuri avute in vedere  si la reducerea numarului de salariati. Insa nu se poate vorbi de un obiectiv numeric, ci de unul calitativ, respectiv rezilienta companiei intr-un mediu de piata nefavorabil, mentinand totodata deschise optiunile pentru revenire, in cazul imbunatatirii contextului de pret", spun reprezentantii OMV Petrom. La finalul lunii septembrie 2015, compania avea 16.200 de angajati.

Joi, 18 februarie, OMV Petrom isi va anunta rezultatele financiare pe tot anul trecut, care ar putea aduce compania pe pierderi pentru prima data de la privatizarea din 2004. Nici actionarul majoritar al Petrom, grupul austriac OMV, nu are o viata mai buna, in urma caderii sectorului petrolier. OMV a anuntat vineri ca va scoate la vanzare reteaua de benzinarii detinuta in Turcia, Petrol Ofisi, unde era cel mai mare jucator.

omv petrom romania restructurari vremurilor afecteaza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007452 (s)