News Flash:

Decizie de ultima ora luata de Lia Olguta Vasilescu

16 August 2016
1546 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta
Curtea de Apel Bucuresti dezbate marti contestatia DNA la decizia instantei privind neluarea masurii controlului judiciar fata de primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu declarand ca are de gand sa depuna o actiune civila impotriva denuntatorului si sa ceara o expertiza psihiatrica.
"Nu am niciun motiv sa ma tem pentru ca eu cred ca o sa castigam. Cert este ca denuntatorul de fapt este transformat intr-un hartuitor pentru ca vad ca scrie in continuare tot felul de prostii, de mizerii despre mine", a declarat primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, la sosirea la Curtea de Apel Bucuresti.
Intrebata daca va depune o actiune civila impotriva denuntatorului, primarul Craiovei a raspuns pozitiv.
"Da, inclusiv sa cerem o expertiza psihiatrica unei instante", a mai precizat Vasilescu.
Magistratii Curtii de Apel Bucuresti decid marti daca adopta sau resping contestatia Directiei Nationale Anticoruptie la decizia instantei privind neluarea masurii controlului judiciar fata de primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, in dosarul in care a fost trimisa in judecata pentru luare de mita, folosirea autoritatii sau influentei si spalare de bani. Procurorii au solicitat instantei ca edilul sa nu se apropie de anumite persoane desemnate de organul judiciar si sa nu comunice cu acestea direct sau indirect.
Lia Olguta Vasilescu ar fi sugerat ca va face publice date despre oamenii de afaceri care ar fi denuntat-o, sustine DNA, explicand ca "incepand cu 30.07.2016, inculpata s-a plasat in spatiul public virtual si, in acest cadru, diferit de cel legal processal, intr-un mod agresiv ca limbaj, si-a facut aparari, a invocat exceptii si cereri".
Lia Olguta Vasilescu a postat pe pagina sa de Facebook transcriptul unei inregistrari de la dosarul in care este judecata, in care apare denuntatorul Petru Becheru.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004709 (s)