News Flash:

De la ce a pornit incendiul in care au murit patru copii. Pompierii au facut anuntul

17 Ianuarie 2020
593 Vizualizari | 0 Comentarii
pompieri

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timis au anuntat, joi, ca a fost stabilita cauza producerii incendiului de pe strada Memorandului din Timisoara in care patru frati au murit carbonizati.

”In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit cauza probabila a incendiului: cos de fum neprotejat corespunzator”, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Copiii, de 4 luni, de 1 an, 3 ani si 6 ani, au fost gasiti carbonizati de catre pompierii veniti sa stinga focul. Acestia au fost lasati singuri acasa, in grija fratelui mai mare, de 14 ani, singurul care a reusit sa se salveze si care este acum in spital intoxicat cu fum.

Cei mici dormeau cand o parte din acoperis s-a prabusit peste ei.

Mama si tatal copiilor au ajuns acasa la scurt timp dupa ce flacarile au cuprins locuinta aflata pe strada Memorandului din Timisoara. Tatal consumase alcool, iar vecinii povestesc ca cei doi isi neglijau copilasii.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si distrugere, in cazul celor doi parinti ai caror copii au murit in noaptea de miercuri spre joi, in urma unui incendiu care a izbucnit la locuinta lor din Timisoara.

„Ancheta este in faza incipienta. Se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si distrugere. S-a constituit echipa de cercetare la fata locului, iar impreuna cu pompierii se vor analiza toate imprejurarile care au dus la producerea tragediei„, transmit reprezentantii Politiei Timis.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005416 (s)