News Flash:

De ce usturoiul batran este mai bun pentru om decat cel tanar?

21 August 2018
851 Vizualizari | 0 Comentarii
usturoi 58664300

Chisturile ovariene sunt o problema de sanatate relativ comuna pe care o au femeile. Adesea, acestea sunt mici si nu cauzeaza probleme. Alteori, se pot rupe si determina dureri abdominale, balonare sau sangerari anormale.

Anumite plante au efecte benefice in prevenirea chisturilor ovariene si intarirea sistemului imunitar pentru a lupta singur cu celulele anormale din corp. Astfel, echinaceea este un aliat al imunitatii ajutand corpul sa produca mai multe celule albe in sange, celule care lupta impotriva „invadatorilor“ de tot felul, noteaza adevarul.ro. Echinaceea este mai eficienta daca nu este consumata incotinuu, potrivit dr. Marilyn Glenville, experta britanica in sanatate si nutritie

Alimente care ne ajuta cand avem dureri

Aceasta recomanda consumul timp de 10 zile, cu o pauza de 3 zile, dupa care se continua inca 10 zile. Sub forma de tinctura poate fi luata dizolvata in putina apa de 2-3 ori pe zi, iar sub forma de capsule de 300 – 400 de miligrame, de 2 ori pe zi. Usturoiul, pe care il folosim in mod obisnuit la prepararea mancarurilor, are un efect de protectie a celulelor organismului. Potrivit aceleiasi surse, un supliment bun de usturoi este cel batran (uscat). Recomandarea este sa se consume 1.000 de miligrame, zilnic. 

Ca alternativa, se poate consuma saptamanal intre 2 si 5 catei de usturoi in stare cruda sau gatita. Armurariul, cunoscut ca tonifiant pentru ficat, incurajeaza organismul sa elimine excesul de hormoni si sa distruga celulele anormale. Recomandarea este aceea de a fi consumat sub forma de tinctura dizolvata in putina apa, de 2 orei pe zi, sau sub forma de capsule de 200-400 de miligrame zilnic.

 


chisturile ovariene nutritie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006096 (s)