News Flash:

De ce nu este recomandat sa bei seara bauturi dulci pline cu cofeina, cafea si alcool

8 Octombrie 2015
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
cafea seara
Dupa cum stie toata lumea, micul dejum este cea mai importanta masa a zilei pentru ca ne ofera energia de care avem nevoie pe toata perioada zilei. La masa de seara trebuie sa ne axam mai mult pe alimente sanatoase precum fructe si legume. O alimenatie bogata la masa de seara poate sa iti provoace indigestie sau mai rau sa iti strice silueta mult lucrata. Iata care sunt alimentele de care trebuie sa te feresti:

Dulciurile

Trebuie sa stii ca organismult tau atunci cand se lasa seara nu se mai are nevoie sa se alimenteze cu glucide. Daca ai pofta de ceva dulce trebuie la masa de seara trebuie sa te gandesti de doua ori la acest lucru pentru ca in scurt timp vei ajunge sa cantaresti mai mult fata de cat aveai. Mai bine consuma cate un fruct pe zi si te vei simtii si mai bine.

Bauturile dulci pline cu cofeina, cafeaua si alcoolul

In aceasta perioada a anului multa lume vrea sa reuseasca sa reziste mai mult timp pe timpul noptii pentru a invata sau pentru a munci si din acest lucru se bea cafea, ness sau alte bauturi pe baza de cafeina. Acest lucru nu face bine pentru ca se digera foarte greu si mai toate produsele contin macar un pic de zahar care iti aduce o gramada de kilograme in plus.

Daca vrei sa te racoresti seara cea mai buna optiune este sucul de fructe si legume. Ii va oferi organismului o sursa noua de energie pentru a ajuta sa rezisti pe toata perioada noptii.

In cazul in care mananci la 6 seara si stai pana la 3 dimineata, si intre timp ti se face foame trebuie sa stii ca cel mai bine ar fi sa mananci cu 4 ore inainte inainte de a te pune la somn. Recomandat ar fi sa mananci ceva usor care sa nu-ti ingreuneze stomacul.

Mancarea picanta

Daca iubesti mancarea picanta cel mai indicat ar fi sa o mananci la masa de pranz si sa lasi pentru la masa de seara ce mancai la pranz. In cazul in care ai mancat ceva picant la cina este posibil ca sa te trezesti cu arsuri si cu dureri de stomac. Trebuie sa stii ca mancarea picanta sistemul nervos central iar acest lucru te poate ajuta sa rezisti mai mult pe timpul noptii.

Chiar daca masa de seara trebuie sa fie cat mai usoara incearca sa nu sari peste ea ci mananca cele trei mese principale pe zi.

 


dulciurile mancarea picanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004941 (s)