News Flash:

"De ce la ai mei 50 de ani trebuie sa arat ca la 30? – Arat exact de varsta pe care o am”

17 Iunie 2018
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie

Conform regulilor de eticheta, barbatul nu trebuie sa intrebe femeia ce varsta are. Uneori, chiar femeile mint despre varsta lor. De ce acest subiect este atat de neplacut pentru ele?

Totul e din cauza ca femeile isi creeaza propriile stereotipuri din ceea ce vad in reclame, reviste sau la televizor.

“De ce la ai mei 50 de ani trebuie sa arat ca la 30?” – se intreaba intreaba Sophia Chernyshova. Pana la urma industria frumusetii nu stie decat sa manipuleze cu complexele femeilor: “Ce fata groaznica ai! Aratati de parca ai avea 50! Dar cu cosmeticele noastre vei arata … ”

Desigur, dorinta de a fi atractiva este o stare normala a mintii feminine. Asa a fost intotdeauna. Cleopatra facea bai de lapte si miere (sau este o legenda?) pentru a-si mentine tineretea si frumusetea.

In acelasi timp, adauga Sophia, bunul simt spune ca poti arata bine, doar avand grija de tine in mod regulat, fara sa cheltui bani pe proceduri si cosmetice.

Nimic nu ma intristeaza mai mult decat fraza: “Am 50, iar in suflet ma simt de parca as avea 18.”

“De ce ne este rusine de semnele exterioare ale imbatranirii? De ce nu suntem mandre ca acum suntem mai intelepte?
Ce inseamna – “in suflet am 18?” Asta ar insemna sa faci prostii, sa te indragostesti de persoana nepotrivita, sa-ti faci griji pentru aspectul exterior, sa-i crezi pe toti, sa fii naiva? Nu vad nimic bun in acest lucru” – continua Sofia.

Ce inseamna “Suflet batran”, “Suflet tanar”? Sa te maturizezi, sa acumulezi mai multe cunostinte, sa intelegi oamenii mai bine si pe tine insati, sa distingi valorile adevarate de cele false, sa ai propria opinie despre tot, sa nu-ti mai faci griji pentru lucrurile marunte – aceasta este maturizarea sufletului.

Acest lucru nu este disponibil la 18 ani. De fapt, nici una dintre noi nu are un suflet tanar la 50+ cu toate caracteristicile descrise mai sus, altfel viata nu ne-a invatat nimic “.

“In opinia mea, ar trebui sa fim mandre ca la 50+, suntem destul de inteligente si intelepte sa nu facem lucruri stupide. Si daca o persoana adulta se arunca in abisul pasiunii, care este meritul acestui lucru, de ce sa fii mandra?

Femeile mature, in comparatie cu cele de 18 ani, obtin libertatea. Si cu cat inainteaza in varsta, cu atat sunt mai libere!


Doar oamenii liberi sunt fericiti. Isi permit sa fie ei insisi si sa-si traiasca viata asa cum doresc. In tinerete toti se razvratesc, dar depind de cuvantul parintelui, de opinia colegilor.

“Sincer, nu vreau sa ma intorc la ai mei 18 ani. Acum traiesc mult mai bine, pentru ca schimbarile mele exterioare nu sunt nimic in comparatie cu cele interioare. Ma bucura mult mai mult, decat ma indispun semnele de varsta “ – spune Sofia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006083 (s)