News Flash:

De ce femeile inteligente nu sunt preferatele barbatilor?

29 Iulie 2018
974 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie barbat job

Desi ai crede ca femeile frumoase si inteligente,"les femmes fatales", sunt cele pe care barbatii le prefera, stiinta tine sa te contrazica. Barbatii nu vor o bomba sexy alaturi, nici o femeie independenta si inteligenta. Tipul de femeie pe care acestia îl prefera le este, din pacate,... inferioara.

Un nou studiu mentionat de elitedaily.com a ajuns la rezultate surprinzatoare. Cercetarea în cauza a fost efectuata pe 121 de participanti britanici si a scos la iveala faptul ca femeile inteligente într-o relatie heterosexuala sunt vazute ca fiind "problematice", si tocmai din acest motiv trebuie evitate. Astfel de femei sunt mai preocupate de cariera, iar barbatii inteligenti pur si simplu nu pot accepta acest lucru.

Iata ce tip de femeie prefera barbatii
Desi ti se va parea revoltator, se pare ca barbatii vor femei care sa nu fie inteligente. Barbatii de succes au din ce în ce mai putine relatii cu femeile din aceeasi categorie, nu din cauza faptului ca îsi doresc partenere prostute, ci deoarece vor pe cineva care sa puna pe primul plan viata de familie, asa cum acest tip de femeie o face.

Pe scurt, barbatii nu doresc o femeie care sa îi lase pentru job sau pentru alt lucru care tine de împlinirea profesionala. Ei cauta o partenera care sa le fie alaturi indiferent de circumstante, o femeie care sa depinda de acestia din toate punctele de vedere si care sa îi admire pentru calitatile lor.

7 motive pentru care barbatii prefera in pat femei plinute

Asadar, ce ar trebui sa faca domnisoarele inteligente? Autoarea Linda Hirshamn le sfatuieste, în cartea sa Get to Work, sa îsi gaseasca un barbat de casa, mai putin destept decat ele. Desi nu pare deloc romantic, atunci cand privesti problema din aceasta perspectiva, este cel mai bun lucru pe care îl poti face, conform autoarei noastre.

Daca esti dedicata carierei si telurilor tale si îti doresti un barbat care sa accepte acest lucru si sa se multumeasca cu locul II pe lista ta de prioritati, e exact atitudinea pe care trebuie sa o ai. Gaseste un barbat mai putin inteligent, care sa te iubeasca la nebunie si care sa te sprijine indiferent de situatie.

Sfatul Lindei este din ce în ce mai des luat în considerare. Conform ksl.com, 21% dintre femeile casatorite în 2012 aveau un sot mai putin educat decat ele. Daca mariajul cu un astfel de barbat te îngrijoreaza din cauza faptului ca nu stii cum te-ar putea avantaja, afla ca acest tip de partener este un tata ideal si un bucatar excelent. Asadar, în timp ce tu vei fi ocupata cu cariera, sotul tau poate sa aiba grija de copii si de treburile casnice. Din moment ce toti barbatii inteligenti sunt luati, ar trebui sa te gandesti si la acest compromis daca vrei sa te asezi la casa ta.

Tu ce parere ai despre rezultatele studiului care ne da peste cap toate sperantele?

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006202 (s)