News Flash:

De ce carnea trebuie sa ajunga la temperatura camerei inainte de a o gati?

19 Aprilie 2018
901 Vizualizari | 0 Comentarii
carnea

Gordon Ramsay este renumit pentru cele mai inspirate sfaturi pe care le da incepatorilor intr-ale bucatariei.

Sare pe oua, la momentul potrivit

Ramsay spune ca trebuie sa presari sarea pe ouale jumari numai inainte de a le lua de pe aragaz, pentru o textura fina si o culoare luminoasa, noteaza tastingtable.com

Carnea trebuie sa ajunga la temperatura camerei inainte de a o gati

Indiferent ca vrei sa pregatesti friptura la gratar sau la cuptor, nu folosi carnea tocmai scoasa din frigider, ci asteapta sa ajunga la temperatura camerei, pentru ca astfel se va gati uniform.

Scapa rapid de semintele ardeilor iuti 

Ruleaza ardeiul intre palme, pentru ca apoi sa indepartezi usor semintele. Dupa ce tai coada ardeiului, scutura-l pentru a cadea semintele.

Scapa de senzatia de usturime dupa ce cureti sau tai ardei iuti, cu suc de lamaie

Alege anansul perfect

Ca sa alegi ananasul perfect, trage de una dintre frunze. Daca o poti indeparta usor, inseamna ca e copt cat trebuie.

Fructe necoapte?

Pentru ca un fruct sa se coaca mai repede, infasoara-l intr-o punga de hartie, cu o banana alaturi, si pune-l intr-un loc intunecos.

sursa: gustarte.ro


carnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005940 (s)