Gordon Ramsay este renumit pentru cele mai inspirate sfaturi pe care le da incepatorilor intr-ale bucatariei.
Sare pe oua, la momentul potrivit
Ramsay spune ca trebuie sa presari sarea pe ouale jumari numai inainte de a le lua de pe aragaz, pentru o textura fina si o culoare luminoasa, noteaza tastingtable.com
Carnea trebuie sa ajunga la temperatura camerei inainte de a o gati
Indiferent ca vrei sa pregatesti friptura la gratar sau la cuptor, nu folosi carnea tocmai scoasa din frigider, ci asteapta sa ajunga la temperatura camerei, pentru ca astfel se va gati uniform.
Scapa rapid de semintele ardeilor iuti
Ruleaza ardeiul intre palme, pentru ca apoi sa indepartezi usor semintele. Dupa ce tai coada ardeiului, scutura-l pentru a cadea semintele.
Scapa de senzatia de usturime dupa ce cureti sau tai ardei iuti, cu suc de lamaie
Alege anansul perfect
Ca sa alegi ananasul perfect, trage de una dintre frunze. Daca o poti indeparta usor, inseamna ca e copt cat trebuie.
Fructe necoapte?
Pentru ca un fruct sa se coaca mai repede, infasoara-l intr-o punga de hartie, cu o banana alaturi, si pune-l intr-un loc intunecos.
sursa: gustarte.ro
© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005940 (s)
Comentarii (0)