News Flash:

De ce ai nevoie ca sa iti prepari bautura care curata colonul de orice toxine. Dureaza doar 5 minute sa o faci si sa o bei

18 Octombrie 2017
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer de colon
Sistemul nostru digestiv poate ajunge intr-un punct in care este suprasolicitat, din cauza faptului ca proceseaza o cantitate uriasa de alimente. Din pacate, s-a constatat ca multe dintre bolile umane sunt cauzate de probleme ale colonului. Pentru a proteja organismul de aceste afectiuni, e bine sa curatati ocazional intestinele de reziduuri, toxine si eventuale bacterii sau paraziti.

Principalele probleme de sanatate cauzate de probleme ale colonului sunt constipatia, diabetul, boli de ficat si rinici, probleme cu metabolismul, grasime excesiva, dar si cancer. De cele mai multe ori, simptomele unor probleme ale sistemului digestiv sunt:
– dureri de stomac
– gaze
– balonare
– diaree
– indigestie
– constipatie
– dureri musculare
– infectii vaginale si probleme la vezica urinare
– stari de anxietate
– oboseala

S-a constatat ca este nevoie de aproximativ 70 de ore pentru a procesa complet alimentele din corp. De aceea, e bine ca, macar din cand in cand, sa „rasplatim” colonul pentru efort, oferindu-i o cura de detoxifiere. De ce ai nevoie pentru curatarea colonului:
– 5 picaturi de ulei esential de menta
– sucul de la o lamaie mare
– 200 ml apa

Amesteca ingredintele si consuma aceasta bautura proaspat preparata in fiecare zi. Cu siguranta te vei simti mai bine, mai usor si mai sanatos!

alimente toxine bacterii paraziti grasime excesiva cancer detoxifiere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004902 (s)