News Flash:

De cativa ani, intre Anda Adam si Bianca Dragusanu pare sa fie o competitie continua. Un nou motiv de razboi intre cele doua

7 Septembrie 2016
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
anda adam graviduta0
Duelul de la distanta dintre Anda Adam si Bianca Dragusanu continua! Dupa ce au purtat aceleasi haine si au avut acelasi look, artista i-a “imprumutat” blondinei si “manechinul casei” pentru a poza in noile sale costume de baie.
De cativa ani, intre Anda Adam si Bianca Dragusanu pare sa fie o competitiecontinua! Fosta si actuala partenera de viata a lui Slav vor sa semene una cu cealalta, in special in domeniul vestimentar, si lupta mereu pentru suprematie.
Totul a inceput de la aparitia Andei Adam la bratul lui Catalin Botezatu, fostul iubit al Biancai. Imediat, Anda a venit la un eveniment imbracata intr-o rochie identica cu cea pe care rivala sa o purtase cu un an inainte, in prima emisiune in care era burlacita. Amandoua insa aratau extraordinar de bine in tinuta cu pricina, creata de Ana Radu, astfel ca nu putem spune neaparat ca blondina a copiat-o pe diva! Pur si simplu, i-a placut rochita!
Din pacate pentru cantareata, un minus ar fi acela ca imediat a realizat un pictorial, alaturi de Bote, identic cu al Biancai cu designerul, pe vremea cand erau iubiti. Anda s-a lasat si ea sedusa de Catalin in fata obiectivului foto, apoi a recunoscut ca are o relatie cu el.
La scurt timp, a aparut informatia ca Anda Adam prefera acelasi tip deincaltaminte ca si Bianca! Pe o adresa de socializare, cantareata si-a pus perechea de ghete pe care i-a adus-o Mosu’ de Craciun si s-a mandrit cu ea! Surpriza… si Bianca s-a pozat incaltata la fel, dar in septembrie, semn ca artista a fost cea care a tras cu ochiul la rivala!
Lucrurile se schimba insa cand vine vorba despre incaltamintea pe care o prefera cele doua in emisiunile televizate sau in sedinte foto! Anda a pozat, in urma cu un an si jumatate, intr-o tinuta extrem de sexy si cu o pereche de cizme negre, inalte si foarte frumoase! Cam in acelasi gen au fost si cizmele purtate de Bianca sase luni mai tarziu, cand a dansat in bratele lui Victor pentru programul de Revelion si i-a cucerit inima
La capitolul geci, fetele poarta acelasi model! Unul de piele, cu tinte pe rever! Ambele s-au pozat in ipostaze asemanatoare si au fost apreciate de fani.
In urma cu putin timp, Anda si-a lansat colectia de costume de baie, una extrem de controversata, incat s-a vorbit prin media ca ea ar fi fost inspirata din articolele de plaja…chinezesti! Insa nu acest lucru este problema, ci faptul ca, surprinzator,manechinul care promoveaza tinutele sumare ale cantarei este acelasi pe care il are si Bianca pentru rochiile realizate de ea!!! Sa fie o simpla coincidenta? Cine stie…

duelul anda adam bianca dragusanu competitie catalin botezatu identic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004983 (s)