News Flash:

De cate ori ma duceam la ea acasa, mirosea tot timpul a proaspat si stiam ca nu foloseste parfumuri de camera din comert. Apoi mi-a dezvaluit secretul ei

22 Ianuarie 2018
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
miros proaspat

Iata secretul ei:

Cu totii ne dorim o casa curata in care sa miroasa frumos. Putem folosi odorizante de camera sau alte produse parfumate, dar acestea contin o multime de substante chimice daunatoare organismului, sau mergem pe calea naturala. Este alegerea noastra. Daca alegem calea mai sanatoasa, nu numai ca vom proteja plamanii familiei noastre,dar putem crea, de asemenea, produse noi. Va vom arata cum sa va preparati propriul dumneavoastra odorizant, acasa si fara costuri prea mari. Ingrediente putine, rezultate bune pentru sanatate.

Ai nevoie de:

10 picaturi de ulei esential (ce aroma va place) sau granule pentru masina de spalat

1 lingura de bicarbonat de sodiu

1/2 L de apa (folositi apa distilata)

o sticla cu pulverizator curata


Mod de preparare:

Intr-un vas se adauga uleiul esential, bicarbonatul si apa. Se amesteca bine cu ajutorul unei furculite. Transferati amestecul in sticla cu pulverizator. Inchideti sticla si agitati intotdeauna cand o folositi. Pulverizati in camera, pe perdele, canapele, oriunde doriti. Nu este toxic iar casa dumnevoastra va mirosi extraodinar.

Folositi uleiuri esentiale naturale, sunt cele mai sanatoase. Uleiurile esentiale sunt produse naturale, derivate din flori si plante, spre deosebire de uleiurile aromatizate care au in compozitie si ingrediente sintetice. Cele mai multe uleiuri au un miros individual placut, insa poti sa dai frau liber imaginatiei si sa le combini pentru a gasi varianta careti se potriveste cel mai bine.

Exemple de uleiuri esentiale naturale benefice pentru organism:

LEVANTICA: este unul din uleiurile esentiale care echilibreaza, calmeaza, purifica.

PORTOCALA: este stiut ca acest ulei face parte dintre uleiurile care au capacitatea de a reimprospata. Uleiul de portocala stimuleaza si inveseleste avand efect imediat asupra psihicului.

TRANDAFIR: acesta este unul din cele mai folosite uleiuri esentiale. Are capacitatea de a relaxa. In plus calmeaza, are efecte benefice pentru stres, dureri de cap, circulatie sau digestie.

SALVIE: reimprospateaza, revigoreaza, relaxeaza; miros placut,folosit ca antiseptic.

sursa: sanatatea


levantica portocala trandafir salvie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008051 (s)