News Flash:

De cand le-am aflat, le aplic ori de cate ori am nevoie. Cele mai bune trucuri pentru curatenie in casa

1 Martie 2018
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
gratar de aragaz

Pentru multe dintre noi, curatarea casei nu este una dintre activitatile preferate. Din fericire, ai la indemana cateva trucuri care te ajuta sa faci treaba mai repede si mai usor.

Gratarul aragazului - Se pune intr-o punga sigilabila si se adauga 2-3 linguri de amoniac. Se lasa 12 ore si se spala.
Cadrul geamurilor - Presara bicarbonat de sodiu. Apoi aplica o solutie de apa si otet in proportie de 1:1. Freaca bine cu o periuta de dinti, apoi sterge cu un prosop de hartie.
Canapelele - Amesteca 1 lingura de bicarbonat, o treime de pahar de otet, apa calda si o lingurita de detergent pudra. Aplica pe canapea, lasa sa actioneze cateva ore, apoi da cu aspiratorul.

Zona dintre placile de gresie din baie -  Freaca bine cu un amestec de otet si bicarbonat. Lasa sa actioneze cateva minute, apoi clateste cu apa si sterge.
Chiuveta - Amesteca doua linguri de bicarbonat de sodiu cu calciu si doua linguri de bicarbonat obisnuit si freaca bine zona. Dupa 10 minute, adauga un mix de 50 de grame de otet si 50g inalbitor de rufe. Asteapta jumatate de ora si spala cu apa.
Cuptorul - Adauga amoniac intr-un vas mic si lasa-l in cuptor peste noapte. Dimineata, mizeria se va curata mult mai repede.


Cuptorul cu microunde - Pune un pahar de apa intr-un vas mare si adauga cateva linuri de otet. Pune la microunde, porneste-l si asteapta sa se abureasca geamul. Opreste-l si lasa-l timp de 15 minute inainte de deschizi usa.
Covorul - Freaca bine cu o carpa pentru a umezi. Aplica bicarbonat, lasa sa actioneze 10 minute, apoi da cu aspiratorul. Amesteca o lingura de detergent de vase lichid si o lingura de otet, apoi adauga in apa calda. Freaca pe pata si lasa sa se usuce.
Tocatorul - Asigura-te ca este uscat, apoi freaca bine cu sare. Apoi freaca din nou cu un burete sau perie sub apa.


gratarul aragazului canapelele aspiratorul placile chiuveta cuptorul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005123 (s)