News Flash:

DDAC Arad reia distribuirea ajutoarelor alimentare pentru persoanele defavorizate

5 Octombrie 2016
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
ajutoare alimentare
Directia de Dezvoltare si Asistenta Comunitara (DDAC) Arad, serviciu public in cadrul Primariei Municipiului Arad, a reluat incepand de miercuri distribuirea ajutoarelor alimentare europene acordate prin Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), informeaza Oana Parvulescu, director general al DDAC Arad. 
Potrivit sursei citate, predarea alimentelor se face in baza listelor de suplimentare aprobate prin dispozitia primarului, categoriile de beneficiari fiind, in conformitate cu prevederile legale, aceleasi ca pe listele initiale, respectiv persoanele incadrate in grad de handicap (accentuat sau grav), beneficiarii de alocatie pentru sustinerea familiei, beneficiarii de venit minim garantat, pensionarii (care au pensie sub 450 lei), somerii (care au indemnizatie sub 450 lei). Beneficiarii se vor prezenta personal, cu actul de identitate in original, fiecare beneficiar urmand sa primeasca cate doua cutii identice. 
Initial, in luna iunie la DDAC s-au primit ajutoare pentru 11.016 beneficiari. Pe liste au fost inscrisi 9.200 de beneficiari, din care au ridicat ajutoarele 7.38. Ulterior, Prefectura judetului Arad a redistribuit pe judet ajutoare pentru 975 de beneficiari. Astfel ca, in momentul de fata, am mai ramas cu ajutoare pentru 2.655 de beneficiari. Am solicitat Prefecturii lamuriri cu privire la ajutoarele ramase, de unde ni s-a indicat sa le distribuim celor care se vor prezenta la depozitul nostru, in limita stocului disponibil. Primul venit va fi primul servit', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Oana Parvulescu. 
Fiecare beneficiar va primi cate doua cutii cu ajutoare, fiecare cutie cu ajutoare alimentare continand urmatoarele produse: faina alba de grau (1 kg), malai (2 kg), paste fainoase (400 g), ulei (2 l), zahar (1 kg), conserva carne de vita (300 g), conserva pate de ficat de porc (200 g), orez (1 kg), conserva de pasta de tomate (400 g) si fasole boabe (500 g). AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004982 (s)