News Flash:

Dat in urmarire de politia italiana, un barbat a fost RETINUT la Lugoj

23 Mai 2016
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu2
Barbatul in varsta de 56 de ani a fost retinut la Lugoj, de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale, in colaborare cu Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al IGPR. Suspectul a fost in custodia politistilor romani la mai putin de sase ore de cand autoritatile italiene au anuntat ca il cauta, scrie tion.ro.
„La data de 20 mai a.c., in jurul orei 22.00, politistii Serviciului de Investigatii Criminale, cu sprijinul politistilor lugojeni, au depistat, pe raza municipiului Lugoj, judetul Timis, un barbat de 56 de ani, urmarit international. Pe numele acestuia, autoritatile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, fiind banuit de comiterea de infractiuni contra ordinii si sigurantei publice”, transmit oamenii legii.
Suspectul este acuzat de trafic ilicit de arme, munitii si substante explozive si trafic de fiinte umane. El are pe numele lui o condamnare la 7 ani si 5 luni de inchisoare. Barbatul a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara care a dispus retinerea sa pentru 24 de ore. El urmeaza sa fie prezentat magistratilor de la Curtea de Apel Timisoara pentru confirmarea mandatului de arestare.

barbatul biroul sirene
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006123 (s)