News Flash:

Darius Valcov, in arest la domiciliu

6 Mai 2015
1503 Vizualizari | 1 Comentarii
Darius Valcov
Fostul ministru Darius Valcov, acuzat de trafic de influenta, va fi cercetat in arest la domiciliu, a decis, miercuri, Inalta Curte de Casatie si Justitie, sentinta putand fi contestata de procurorii anticoruptie.
Judecatorii instantei supreme au decis sa inlocuiasca masura arestului preventiv cu cel la domiciliu in cazul lui Valcov.
Masura judecatorilor poate fi contestata de Directia Nationala Anticoruptie (DNA).
Fostul ministru Darius Valcov este acuzat de trafic de influenta, pentru ca ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri, care i-ar fi promis 20 la suta din sumele incasate, fapta pentru care a fost arestat preventiv in 2 aprilie, masura fiind prelungita ulterior de instanta suprema, din 25 aprilie pana in 24 mai.
Procurorii DNA au cerut, in 7 aprilie, instantei supreme emiterea unui nou mandat de arest preventiva pentru Darius Valcov, insa solicitarea a fost respinsa. Masura a fost propusa de procurori dupa ce Senatul a avizat, in 1 aprilie, cererile de extindere a urmaririi penale, retinere si arestare preventiva pentru noile fapte de care este suspectat Darius Valcov.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005040 (s)